İnsan yaş aldıkça dinginleşiyor. Ben de lisede damarcıydım. Şu an Türk sanat müziği o kadar keyif veriyor ki size anlatamam. Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Erol Evgin, Tanju Okan. Daha onlarcasını sayabilirim.17 yaşımdan bu yana hareketli müzik az dinlerim şu an yaş 36.
Damarcıyımdır.
Türk Sanat Müziği de aslında Bizans kültüründen kalma.Saydığınız sanatçılar da zaten Akdeniz ezgilerini bestelemişlerdir.İnsan yaş aldıkça dinginleşiyor. Ben de lisede damarcıydım. Şu an Türk sanat müziği o kadar keyif veriyor ki size anlatamam. Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Erol Evgin, Tanju Okan. Daha onlarcasını sayabilirim.
Türk Sanat Müziği de aslında Bizans kültüründen kalma. Saydığınız sanatçılar da zaten Akdeniz ezgilerini bestelemişlerdir.
Plaktan dinlemek çok iyi şimdi artık Nette bulunan şarkılarda Plak hissi vermiyor.Tarihi hakkında ne yazık ki çok bilgiye sahip değilim. Ama attığınız iki eseri de bilirim, kulağım aşinadır. Ayrıca benim de plaklarım var. Ne muazzam ses o öyle. Sanki yanında söylüyorlar. Orijinal taş plaklar çok pahalı olsa da bazı Zeki Müren eserlerini alabilmiştim. Çok çok farklı bir haz benim için.
Bu arada @erengore hocamın konusunu biraz saptırdık ama bize kızmaz herhalde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.