En sevdiğiniz içecek nedir?

Monsterlar güzel gelmiyor. Burn, Black Burn, Redbull, Dark Blue vb. çok hoş. İçmeyince başım ağrıyordu. Ama şeker sıkıntı yapmaya başladığından beri içmiyorum. Bana göre Coca Cola şu an daha iyi. Eskiden Pepsi idi.
Siz baya alışkanlık haline getirmişsiniz öyleyse hocam bırakmanız iyi olmuş, zevkler ve renklerin üstüne konuşulur tartışılmaz. Buz gibi için.

Nazo'nun limonata tozu. Toz gibi bir şey. Suya katıp karıştırıyorsun. Aşırı güzel bence o. İçtikçe içesin geliyor. Koladan daha güzel. Ondan sonra Pepsi. Coca Cola çok bozdu son zamanlarda. Asit yok resmen.
Tang'e bayılırdım bir aralar şimdi unutmuşum bile adını. Nazo hiç içmedim, görmüyorum bile marketlerde vs.

Kola markalarının tadı artık bana sadece şeker şurubu gibi geliyor. Uzun zamandır içmiyorum. Enerji içeceklerinin tadı da bana hitap etmiyor, üstelik kalbime vuruyor. Bu sıcak havada ayran ya da gazoz çok iyi gidiyor bence. Limonatayı da unutmamak gerek tabii.

Kola markalarının tadı artık bana sadece şeker şurubu gibi geliyor. Uzun zamandır içmiyorum. Enerji içeceklerinin tadı da bana hitap etmiyor, üstelik kalbime vuruyor. Bu sıcak havada ayran ya da gazoz çok iyi gidiyor bence. Limonatayı da unutmamak gerek tabii.
O konuda çok haklısınız eski o burun yakan asitli cam şişe kolalar yok maalesef artık. Enerji içeceği de genelde ya çok seviliyor ya hiç sevilmiyor ortası yok.

Red Bull favorim değil ama birkaç yıl önce yayıncıların sponsorlu Red Bull dolu dolaplarına çok özenirdim.

Karton bardak dediğinize göre beyaz yakalılık seziyorum hocam. Sayenizde Oz ölçüsüne de merak edip bakmış oldum.
Hocam bir otelde çalışıyorum. Satın alma departmanındayım fakat suyu direkt cafeden gidip içiyoruz. Oz ölçüsüne de satın alma departmanı + depo sorumlusu olduğum için biliyorum. Sık sık malzemeleri sayımda 5 Oz 7 Oz diye sayıyoruz. :D

Enerji içeceklerinin tadı da bana hitap etmiyor, üstelik kalbime vuruyor.
Aynı şekilde. Kalbime vurana kadar ve artık şekerden nefes almakta bile zorlanana kadar her şey çok güzeldi. Maalesef. Hazlar, sağlığın önüne geçmemeli.
O konuda çok haklısınız eski o burun yakan asitli cam şişe kolalar yok maalesef artık. Enerji içeceği de genelde ya çok seviliyor ya hiç sevilmiyor ortası yok.
Cam şişede olan kolalar lüks yerlerde hâlâ var ve bu marketlerde aldıklarımızla alakası yok. Artık çakma mıdır nedir bilmem ama orjinal tad çakma gelmeye başladı.

White Chocolate Mocca tercih ediyorum bol buzlu sıcakta gerçekten ferahlatıyor. Onun dışında bu sıcakta bol bol soğuk su tüketirim.
Kışın güzel demlenmiş bir filtre kahve favorim olabilir ama şekerli kahve işinde hiç yokum maalesef. Dışarıda kahve içerken siyah kahveden sıkılırsam latteye ekstra shot attırıyorum en fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı