En sevdiğiniz oyunlar nelerdir?

Şu an BF2 veya BF3 serverları açık mı hocam? BF2042 ve BF5 harici BF1'de belki biraz doluluk vardır. Ama hala oynayan varsa gerçekten oyuna bağlı kalmıştır.
BF1 hala dolu hocam oynuyorum da. BF2 içinse bir tane program vardı onu kurman gerek. Anca öyle diğer sunuculara bağlanırsın. 2-3 sene önce denemiştim ve BF2 sunucuları da gayet doluydu fakat şuan ne alemde bilemem.
 
Ben birkaç haftadır ck 3 oynuyorum bırakılmıyor. Hanemizin geleceği için, asla yapmam dediğim şeyleri yaptım Orta Çağ insanı çok bozuyormuş. Oynamayı düşünen varsa kesinlikle öneririm.
 
Diablo II, Halo Combat Evolved, Age of Empires 3, Company of Heroes, MB Warband, Rust, Nosferatu: The Wrath of Malachi, Divinity 2, Dark Souls 1 ve 3, Minecraft, Battlefield 1, Slay the Spire, Castlevania oyunları (NES, özellikle pek sevilmese de Simon's Quest), AC ve Prince of Persia (Eski üçleme) serisi,

Hearts of Iron IV, Team Fortress 2, LOTR Battle for Middle Earth II, XCOM 1 ve 2, The Suffering, Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII (DLC paketi ama Hellendoorn çok keyifliydi online maçlarda), Yu-Gi-Oh! World Championship 2008

Süper kahraman oyunu olarak da: X-Men Origins: Wolverine ve Batman Arkham City

Aklıma bunlar geldi, geldikçe de ekliyorum biraz. Karmaşık oldu ama rastgele işte :)

Not: AAA oyunlardan pek eklemedim, çoğunlukla oyun süresi uzatılsın diye open world yapılıyor, o da baydı artık beni. 100 saat istiyor artık her oyun, bu da aşırı fazla, özellikle çalışıyorsanız.

Not 2: Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII oynayanlardan şu haritayı hatırlayan vardır belki Hellendoorn
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı