En sevdiğiniz Türk yapımı oyun nedir?

images (1).jpeg

Dalga geçecekler olabilir, ancak Warband kadar oynanış açısından iyi olmasa da, Zula'nın Türkiye'de gerçekten her Türk'ün oynadığı bir oyun olması gerçeği, onun çıkmış olan en iyi oyun haline getirir bence.

Güzel bir şirketin elinde olsa, P2W olayı olmasa, çalıntı mapler olmasa, çok başarılı olacak bir oyundu kendisi.

Dalga geçecekler olabilir, ancak Warband kadar oynanış açısından iyi olmasa da, Zula'nın Türkiye'de gerçekten her Türk'ün oynadığı bir oyun olması gerçeği, onun çıkmış olan en iyi oyun haline getirir bence.
Çıktığı zamanlar, teknoloji ve türleri farklı biri sadece online olmak ve skin satmak için yapılmış bir free to play oyun.
Diğeri 2010 yılında çıkmış dünya çapında satmış ve bir ücret karşılığında satın alınan başarılı bir oyun.
Başarısını serinin hala devam etmesi ve Bannerlord'un ne kadar beğenilmesi açıklar bence.
Online bir tarafı olsada sadece bir arenada kısıtlı bir kısım.
Her Türk'ün oynamış olması o oyunu en iyi Türk oyunu yapmaz bence.
Bir oyuna en iyi Türk yapımı oyun dememiz için dünya çapındada çok fazla satmış olması ve oynanmış olması gerektiğini düşünüyorum şahsen.

çok başarılı olacak bir oyundu kendisi
Belki sadece Türkiye içinde olabilirdi. Dünya çapındaki rakipleri köklü oyunlardı bu yüzden Türkiye dışında oyunun neredeyse hiç bir varlığını ben görmedim.
Oyunun başından beri başarılı olmayacağı belliydi sadece Türkiyede ellerine belirli bir kitleyi alıp ordan para kazanacakları nerden bakarsan bak anlaşılırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı