En sevdiğiniz ülke nedir?

• Konuyu başlatan 382019
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 290
  • Görüntüleme 18.574
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye diyenlere diyorum: Yaşadığınız eve bakın. Sonra babanızın cüzdan ve banka hesaplarına bakın. Çevrenizdeki insanların kalitesine bakın. "Ne biçim ülke lan burası!" diyeceksiniz ama kendinizi kandırıyorsunuz.
Sen bir Amerika'nın tecavüz oranına bak. Avrupa'da anası babası belli olmayan çocukların sayısına bak.

Param varsa Türkiye.
Cennet vatan anladık ama ne doğaya, insana, hayata saygı var. Zaten alım gücü yok, insana önem verilmiyor ki 2800TL asgari ücret nedir hep zam veriyorlar sonra bütün ürünlere yüzde yüz, yüzde üç yüz zam daha ekliyorlar. Ne anladık maaşa zamdan? Eğitim, zaten konuşmak bile depresif yapıyor beni. Tecavüz, şiddet, öldürme, bomboş siyaset konuları falan daraldım artık. Param olsa bile tercih etmem, vatandır kan döktük ona asla lafım yok ama yaşam kalitesi yoksa bu ülke yaşamaya değer değildir. Gidin sorun çoğu genç yurtdışına çıkmak için can atıyor. Böyle bir nesil olması bizim suçumuz değil bu vatanın da suçu değil, çoğu şey beyinde bitiyor. İlk imkanda yurtdışına çıkmak dileğiyle.

Sen bir Amerika'nın tecavüz oranına bak. Avrupa'da anası babası belli olmayan çocukların sayısına bak.
Yalan haberler onlar, inanma. Türkiye'de cinselliği öğretmiyorlar. Ama Amerika'da öğretiyorlar. Buna rağmen mi Amerika'da oranlar yüksek? Avrupa ile Amerika'yı nasıl bir tuttun ben ona hâlâ gülüyorum.

Amerika'da cinselliği öğretiyorlar. Ekonomi iyi. Ekonomi iyi olduğu için çoğu insan paragöz olmuyor ve istediği kişi ile evlenip cinsel ihtiyacını giderebiliyor.

Türkiye'de cinsel eğitim dersi verilmiyor. Ekonomi berbat. Ekonomi kötü olduğu için çoğu kadın sevmediği zenginlerle evleniyor. Evlenemeyenler de cinsel ihtiyacını gideremiyor.

Dolar 7 TL. Erkekler sevdiği kişi ile evlenemiyor. Millet açlıktan ölüyor. Buna rağmen Amerika'ya göre tecavüz oranı az ise Türkiye harbiden cennet kardeşim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı