Ülkenin geçmişiyle kimsenin alıp veremediği yok bundan emin olunuz. Türkiye'de yaşamak istemeyenler de terörist, vatan haini değildir. Bu başlığa yazan herkesin de vatansever olduğundan eminim. Kimse bu ülke için bir gram kötü bir şey istemez, herkesin en iyisini dileceğinden kuşkum yok. Bu insanlar yurtdışındakileri masum bir şekilde kıskanıyor sadece ve bu gruba ben de dahilim.Türkiye kötü diyenlere sesleniyorum. İstemiyorsanız yaşamayın. Burası için milyonlarca çocuk, asker ve kadın öldü. Binlerce yıldır Türkler buralarda yaşıyor. Siz onların hatırasına yüz çeviriyorsunuz. Utanmalısınız. Sevmeyebilirsiniz ancak bunu böyle her yerde söylemeniz doğru değil. Fikrinize saygı duyuyorum ancak ülkeyi bitirdiniz resmen.
Yahu boş verin Dünya'daki ülkeleri Mars'a gidelim.
Harbi yahu dünya boş iş, gel Elon abim bizi Mars'a götürsün.Yahu boş verin Dünya'daki ülkeleri Mars'a gidelim.
İngiltere'de Türklere karşı ırkçılık cidden hat safada. Pek rahat yaşayabileceğinizi sanmıyorum. Aynı şekilde Fransa ve İtalya da öyle. Avrupa ülkelerinin %70'i Türkleri sevmiyor maalesef. En rahat yaşanacak yer ABD olabilir çünkü kimse takmıyor nereli olduğunu.Şaka bir yana İngiltere ya da Fransa derdim.
Türk doğmak dert zaten.İngiltere'de Türklere karşı ırkçılık cidden hat safada. Pek rahat yaşayabileceğinizi sanmıyorum. Aynı şekilde Fransa ve İtalya da öyle. Avrupa ülkelerinin %70'i Türkleri sevmiyor maalesef. En rahat yaşanacak yer ABD olabilir çünkü kimse takmıyor nereli olduğunu.
Filistin’in hakkı, bu kadar da gaddar olmayın. Ayrıca WW2’de ABD’nin yardımı olmasıydı İngiltere ve Fransa şu an yoktu, hatırlatayim. Operasyonlara olan katkılardan (bkz: operation overlord için yapılan yardımlar) bahsetmiyorum bile.O topraklar İsrail'in hakkı, almakta hakkı da var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.