En son ne yaptınız?

Okuldan öğrendiklerim aynen :D kitap yazmakla osmanlıcı olmakla arkaya Osman'lı padişahlarını koymakla tarihçi olunmuyor maalesef istediği kadar ilim bilsin sırf osmanlıcılık yapmak için şeriatçılık yapmak için atmadığı takla yok herifin iyi uyutulan kim belli burada okuldan öğrendiklerimi savunduğumu nereden çıkardın? Zavallılar sizi tek tek tükeniyorsunuz haberiniz yok ki osmanlının son dönemleri sizin gibi geri kafalılar yüzünden o hale geldi. Siz devam edin mısıroğlu 'üstat'.
Dedeleriniz iyi bilirdi rahmetli gazi Atatürk'ü dar ağacında sallandırırken sizinkileri :) Fatih nurullah vardı bir de kankisi o da yakında gidecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunlar sadece bir kısmı.
Dünya tarihine kazınmış zamanın bilgileriyle günümüze kadar gelmiş şeyleri çarpıtıyorsunuz akıllılar sizi bu memleket size kalsaydı ne halde olurduk.

Ya sen ne değişik adamsın adam kaynağı ile söylemiş sende burada adamla dalga geçiyorsun yazık gerçekten daha kötü duruma düşemezdin dünya tarihine kazınmış dediğin şeyler meclis zabıtları ile alakası yok!

Eskiden takıldığım bi' forumda böyle konu vardı en son ne yaptığınızı yazdığınız. Ben de aynı konuyu burada açayım dedim. :D Söyleyin bakalım en son ne yaptınız?

Telefonu şarja taktım.
Bu konuya girdim ve mesaj yazdım.
Aldatıldığımı öğrendim. Sevgilimin bir başka sevgilisi varmış.
Maşallah, sevgiliniz ile olan olaylarınız bitmiyor. Geçmiş olsun, üzüldüm.

Nefes aldım ve göz kırptım. Ne garip değil mi?
Sevgilisi onun numarasını aradı, açtım. Ben onun sevgilisiyim sen kimsin dedi. Bu da itiraf etti, ikimizi idare etmiş.
Geçmiş olsun. Geçen açtığınız konudaki sevgiliniz mi? Yoksa yeni enişte mi? Efenim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı