İzmir sıcak. Şuan odamda develer var. Ssd tepsisini kemiriyorlar, Onu dışında iyi anlaşıyoruz (!)İzmir'e kar yağması çok enteresan olur. İzmirli arkadaşım buraya geldiğinde çok şaşırmıştı kar görünce.
İzmir sıcak. Şuan odamda develer var. Ssd tepsisini kemiriyorlar, Onu dışında iyi anlaşıyoruz (!)İzmir'e kar yağması çok enteresan olur. İzmirli arkadaşım buraya geldiğinde çok şaşırmıştı kar görünce.
Burada çok kısa sürdü be kar yağışı. Hemen güneş çıktı öğlen saatlerinde. Kar falan kalmayacak anlaşılan böyle giderse.Az önce 1-2 tane kar düştü.![]()
Hâlâ Kocaeli'ye yağmadı...
Ben Başiskele taraflarındayım ve burada yağmur damlası bile yok.Abi yağıyor şu an kocaeli/karamürsel'e.
Abi yağıyor şu an kocaeli/karamürsel'e.
neyse darısı karamürselin başına
Ben de aynı şekilde bakıyorum. Bulutlar öğlen gibi herhalde ara verdiler hava falan masmavi oldu. Şimdi geri bulutlar kapladı. Güneş kar topluyor denilen şeyi yaşıyoruz şu an.Ankara'dayım lapa lapa yağdı. Bugün de yağacak dediler daha yağmadı. Pencerenin önünde kar tatilini bekleyen öğrenci gibi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.