En Stabil Çalışan Windows 10 Sürümü

Arkadaşlar şu an Windows 10 64 bit 1803 sürümünü kullanıyorum ama oyunlarda ani FPS düşüşleri yaşıyorum ve bu sürümden hiç memnun değilim. Tavsiye ettiğiniz Windows updateyi kapat rahatına bak diyeceğiniz Windows 10 sürümü var mı?
Kullandığın sistemi atabilir misin?

Windows 10'un son sürümünü kullandığınızda her gelen güncelleme performansı eksi yönde etkiliyor. Uzun zaman kullandığım ve önerdiğim işletim sistemi Windows 10 1607 Kokteyl Edition'dur. Halen de tavsiye ederim. Enterprise LTSB altyapısı kullandığı için güvenlik güncellemelerini de almaya devam edebilirsiniz.

Kullanan kişilerden @105993 , @Silinen üye , @Bayram Şenakar başta geliyor. Onların da bu işletim sisteminden memnun olduğunu düşünüyorum.

Evet, kesinlikle en stabil Windows sürümü Windows 10 1607 Kokteyl Edition'dur. Normalde ben de modsuz, standart Windows sürümleri kullanırdım. Ancak her yeni bir güncellemesinde yeni bir sorun getiriyor bu sürümler. Bir sorunu çözüyorsun, yeni bir sorun çıkıyor karşına. 1607 Kokteyl sürümü kesinlikle en arındırılmış, en temiz olan modlu OS'dur. İsterseniz herhangi bir güncelleme bile almazsınız. Oyunlarda performansı çok iyi. Mağaza, Office, Drive gibi temel uygulamalar yok. Etkinleştirme işine gelirsek zaten bu ISO kendi kendine etkinleştirmesini yapıyor. En stabil modsuz Windows sürümünü soracak olursanız, bana kalırsa 1703'dür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı