En stabil ve en iyi Ghost Spectre sürümü

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün PC'ye format atacağım. R5 5600X, RX 6600XT kullanıyorum. Ghost Spectre Custom sürüm kullanmak istiyorum, kullananlar gayet memnunmuş. Sizce en stabil ve en iyi çalışan Windows 10 sürüm hangisi? Link verir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklamadaki link:

Bu arada o sisteme de Ghost Spectre kurmazsınız ya. Düşük sistemler için iyi ama iyi bir bilgisayarda 2-3 FPS için güvenilmez birWindows kullanmazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklamadaki link:

Bu arada o sisteme de Ghost Spectre kurmazsınız ya. Düşük sistemler için iyi ama iyi bir bilgisayarda 2-3 FPS için güvenilmez birWindows kullanmazdım.

Bu Ghost Spectre çok modlu değil mi ya? Sanal makineye kurdum. Bütün simgeleri değiştirmiş. Windows pencerelerinin tuşlarını değiştirmiş. Bunun performansa etkisi olmaz mı?

O sisteme modlu Windows kurmanı önermem. Zaten sistem her oyunu akıcı oynatacak biçimde. Eğer hafif bir şeyler istiyorsan da LTSC 2019 kur. En azından orijinal Windows.

Bu Ghost Spectre çok modlu değil mi ya? Sanal makineye kurdum. Bütün simgeleri değiştirmiş. Windows pencerelerinin tuşlarını değiştirmiş. Bunun performansa etkisi olmaz mı?

O sisteme modlu Windows kurmanı önermem. Zaten sistem her oyunu akıcı oynatacak biçimde. Eğer hafif bir şeyler istiyorsan da LTSC 2019 kur. En azından orijinal Windows.
Toolbox aracı var. O araç ile hayvan gibi ayar yapılabiliyor. Windows Update'lerinde çok sıkıntı yaşatıyor Ghost Spectre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı