Yanlış düşünüyorsunuz. Onların size saygı duymasını istiyorsanız sizin de saygı göstermeniz gerekir.
Bu iki cümlenizi okuyunca, animecilere hak verdim.Anime izlemeyen insanlara çağ dışı, cahil, hiçbir işe yaramaz gözüyle bakıyorlar. Onlara ayar oluyorum elime silah alıp kafalarına sıkasım geliyor da yasalar var işte.
Ama siz de onlara hakaret ediyorsunuz dolaylı yol olsa bile. Karşılıklı saygı olması gerekiyor.Bu arkadaşların saygı duyulacak fikirleri varsa sonuna kadar. Ama hakaret etmekten başka iş yapmayan adamlar diyecek sözüm yok.
Tüm animeceleri kastetmiyor yalnız. Neden üzerine alındın?Bu iki cümlenizi okuyunca, animecilere hak verdim.
Ben şiddete meyilli bu arkadaşı kastediyorum, o üzerine alınabilir. Asıl sen neden üzerine alındın?Ama siz de onlara hakaret ediyorsunuz dolaylı yol olsa bile. Karşılıklı saygı olması gerekiyor.
Tüm animeceleri kastetmiyor yalnız. Neden üzerine alındın?
Ama siz de onlara hakaret ediyorsunuz dolaylı yol olsa bile. Karşılıklı saygı olması gerekiyor.
Tüm animeceleri kastetmiyor yalnız. Neden üzerine alındın?
Anime izlemeyenler çağ dışı, gerici, izleyenler çağdaş türk genci. Biz bu zihniyetle gelişeceğimizi sanıyorsak hehe.Arkadaş anlamıyor hale. Bu arkadaşa laf anlatacağıma giderim ilim kitabı okur bu zihniyeti zekamla susturum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.