En tilt olduğum insan tipi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
FNAF iyi değil. Anime çizgi film.

Yanlış düşünüyorsunuz. Onların size saygı duymasını istiyorsanız sizin de saygı göstermeniz gerekir.

Bu arkadaşların saygı duyulacak fikirleri varsa sonuna kadar. Ama hakaret etmekten başka iş yapmayan adamlar diyecek sözüm yok.

Hocam anime kitlesi ülke sorunudur. Bu arkadaşlar toplanıp millete hakaret ederler sonra geri vites yapıp giderler. Bunlar yüzünden sosyal medya kullanmak istemiyorum.

Bu arkadaşların saygı duyulacak fikirleri varsa sonuna kadar. Ama hakaret etmekten başka iş yapmayan adamlar diyecek sözüm yok.
Ama siz de onlara hakaret ediyorsunuz dolaylı yol olsa bile. Karşılıklı saygı olması gerekiyor.
Bu iki cümlenizi okuyunca, animecilere hak verdim.
Tüm animeceleri kastetmiyor yalnız. Neden üzerine alındın?

Ama siz de onlara hakaret ediyorsunuz dolaylı yol olsa bile. Karşılıklı saygı olması gerekiyor.

Ben şiddete meyilli bu arkadaşı kastediyorum, o üzerine alınabilir. Asıl sen neden üzerine alındın? :D

Ben bana hakaret gelmeden hakaret etmem. Bu arkadaşın yaşı 15 16. bir arkadaşın yaptığı yoruma sertçe cevap verdi. Sonra halkın kendilerinden korktuğunu dile getirdi. Bu arkadaş ciddiye alınmaz. Burada anime izlemeyenlerı idam edin diye yasa teklifi yapabilecek sınırda.
Bakın anime izleyenler ve Z kuşağı. Bu 2 toplum kendilerini halktan ayrıştırıp halktan üstün goren insanlardır. Türkiye cumhuriyeti iyice milletin at çiftliğine döndü. Önüne gelen at koşturuyor. Yazın daha ne diyeyim ben.

Arkadaş anlamıyor hale. Bu arkadaşa laf anlatacağıma giderim ilim kitabı okur bu zihniyeti zekamla susturum.

Arkadaş anlamıyor hale. Bu arkadaşa laf anlatacağıma giderim ilim kitabı okur bu zihniyeti zekamla susturum.
Anime izlemeyenler çağ dışı, gerici, izleyenler çağdaş türk genci. Biz bu zihniyetle gelişeceğimizi sanıyorsak hehe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı