En tilt olduğum insan tipi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz kim oluyorsunuz da benim aileme laf ediyorsunuz? Tanımadığınız insanlara laf atacak kadar ahlaksız ve terbiyesizsiniz. Gerçeklerden korkan, masum bir kitleye zorbalık taslayan düşünmekten yoksun insanlar olarak fazla sesiniz çıkıyor.
Sözüm ona, aileme hakaret eden şahıs ve onu beğenip destek olan üyeler. @Seymene @Firevs @Teknocuk

Kardeşim ben ailene hakaret mi ettim. Sen millete koyun diyorsun hakaret ediyorsun o zaman sorun yok mu? Ya git işine kardeşim sen dalga geçiyorsun ya. Halk ne ara Z kuşağını ezdi? Güç sizde zaten millete hakaret edip gidersiniz.
 
Z kuşağında ciddi bir şekilde materyal ile hava atma isteği var. Şahsen ben bilgisayarımın şarjı bitdi diyorsam karşımdaki düz marka belirtiyor. Aramızda şöyle geçen bir sohbet var:

-Tarih performansını yaptın mı? ( Ben soruyorum.)
-Yapcaktımda sinirim bozuldu MacBook Pro'mun şarjı bitmiş.

Bir tane daha böyle bir anım var aynı kişi ile.

-Saçım çok uzun görsen çeneme kadar geliyor. ( O arkadaş bunu diyor.)
-Fotoğraf atsana.
-Fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum. Ama iPhone 11'im var ön kamerayı kullanmayı sevmiyorum.
Genelde boş boş insanlar oluyorlar, o yüzden pek de takmamak lazım. Anne baba parasıyla hava atan biri yetişkinlikte ne yapar acaba, merak etmiyor değilim.
 
Bu dalenn arkadaşı da dikkate almayın. Kendisi Müslüman'lara Arap deyip ırkçılık yapan herifin teki.
 
Senden başka Arap dediğim birini göstersene, kanka? Ben de Müslüman'ım ama Arap değilim.
 
Kardeşim ben ailene hakaret mi ettim. Sen millete koyun diyorsun hakaret ediyorsun o zaman sorun yok mu? Ya git işine kardeşim sen dalga geçiyorsun ya. Halk ne ara Z kuşağını ezdi? Güç sizde zaten millete hakaret edip gidersiniz.
Şansınıza aktif moderatör yok. Konuşun istediğiniz kadar, daha kime koyun dediğimi anlamadan üstünüze alınmışsınız. Olur öyle.
 
Kendi fikrinden olmayan birine "şeriat gelsene kellesini koparsalar" diyecek kadar boş biriyle tartışacak değilim. Lafta müslümansın ama seninle aynı fikirde olmayanlara hakaret edip duruyorsun.
 
Genelde eskiden basketbol oynayan, sokak futbolu oynayan, Clash Royale'de büyücü çıktı diye sevinen, soğuk esprilere gülen normal bir çocuk 2020-2021 tarihlerinde her kötü mizahı aşağılayıp (sosyal medya temsili "sj"), kız çekmek için erkekler ölsün deyip (TikTok denilen uygulamada matriarka denilen bir şey çıktı, her erkeğe ölsün mölsün gibi şeyler diyorlar) şu kadın üstünlüğüne katılıyorlar. Veya erkek hakları diye sayfalar var ama onlar da erkek haklarını savunmayıp kızlar ölsün diyorlar. Bu tarz şeylere dönüşüp "gacha, FNAF, fanart, uwu, owo" tarzı şeyler kullanıyorlar. Eski storylerine cringe deyip her gün LGBTq postu atıyorlar (veya story). Açıkcası ben bunlardan bıktım.

Bunlar anime kitlesine önyargı yaratan; "Fnf, Fnaf" gibi iyi yapıtlara son getiren insan tipidir bana göre. Fikrime katılıp veya düzeltmek isteyenler konuyu cevaplayabilir.
Bu tam olarak bir tip değil. Karakter. Birisine bilenmiş gibi görünüyorsun.
 
Birinin ailesine hakaret etmek, şahsına sıkıntılı demek saygı ve edep örneği olsa gerek. Yolunuz açık olsun.
1618396281851.png
 
Yaşın hiçbir şey ifade etmiyor. Madem büyüksün büyüklüğünü bil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı