- Makaleler
- 8
İyi de bu indirime çok var, adam bekleyene kadar iki sürümü de para biriktirip alır. @XPLSG
500 TL biriktirip daha iyi şeyler için kullanabilir bu süre zarfında.
İyi de bu indirime çok var, adam bekleyene kadar iki sürümü de para biriktirip alır. @XPLSG
Ben zaten TLauncher kullanıyorum ama oyunun parasını vermek istiyorum, biliyorum bir şey değişmeyecek ama aynı fiyata iki orijinal sürüme sahip olacağım sonuçta. Yaza da ne kaldı ki zaten?İyi de bu indirime çok var, adam bekleyene kadar iki sürümü de para biriktirip alır. @XPLSG
Tahminen Temmuz ayında olur bence.Ben zaten TLauncher kullanıyorum ama oyunun parasını vermek istiyorum, biliyorum bir şey değişmeyecek ama aynı fiyata iki orijinal sürüme sahip olacağım sonuçta. Yaza da ne kaldı ki zaten?
Tahminen Temmuz ayında olur bence.
Evet aylık belirttim 30 TL olduğunu. Ama yanında bir çok oyun veriyor ve belki gamepass kullanıcısı olup haberi olmayabilir diye yazdım.Gamepass'in her ay çektiğinin farkındasınız değil mi?
Game Pass'in her ay çektiğinin farkındasınız değil mi?
2 aylık gamepass'im zaten var ama ben kalıcı sahip olmak istiyorum, size belmi saçma geliyor olabilir ancak böyle yani.Hocam öyle olsa bile artıdan yüzlerce oyununda oluyor Technopat'ta bazı arkadaşlar 10 TL'den kod satabiliyor tabii daha önce Game Pass kullananlardada işe yarayan kodları alman gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.