En ucuz şekilde site kurmak için tavsiyeler

Sağ olun her şey için hız hosting de yıllık .com alan hediyesi ile 70 TL bu paketiyi geldi gözüme bunu alıp WordPress bağlamayı düşünüyorum. Bir sorum olursa tekrar iletirim.
En mantıklısı yıllık 70 TL .com uzantısı ile almak sizce nasıl olur en mantıklısı.
En düşük paketi alma eğer reklam yüklersen veya içerik sayısı artarsa site çok yavaşlar. Hangi alanda içerik üretmeyi planlıyorsunuz peki ?
Ortanca paketi önerebilirim.

Bizim okuldaki 1GB RAM'li PC'ler ile kurduğumuz ücretsiz bir site vardı ama ücretsiz ve ozaman yeterli bilgim olmadığı için reklam koymamıştım. Koysaydım toplam 45000 görüntülenmeye kaç TL gelirdi bilmiyorum artık.
Bu arada o siteye artık erişemiyorum
Konu kısaca ders notlar vb. küçük çaplı olacak.
Öneriniz nedir wordpress ile düzenlemek istiyorum.
Domain + hosting için ne önerirsiniz.

Küçük çağlı bir site olacaksa hız hostingin bahsettiğin paketini alabilirsin zaten sonrasında memnun kalmazsan bile alan adını başka bir hostinge transfer edebilirsin. Ayrıca alan adı konusunda çok dikkat çekici bir şeyler bul ve 15 karakteri geçmesin ayrıca arada noktalama işareti falanda koyma ve eğer başka insanlara da erişmek istiyorsan kesinlikle SEO öğren.

Teşekkürler siz olmasanız nasıl kurardım siteyi bilmiyorum.
Hız hosting 70 TL yıllık +KDV 13 TL 83 TL .com alan adı hediyesi ile almak mantıklı geldi.
Son sorum olacak bu hosting aynı anda kaç kişiyi kaldırabilir sıkıntı olmadan.

Rica ederim, bende ilk bu işlere girdiğimde kimse yardımcı olmadı o yüzden bayağı zorlandım ve sonucunda da devam ettiremedim o günden sonra da hep araştırdım yeniden açmak nasip olmadı bu yıl ama Udemy üzerinden eğitim almıştım yani başka bir sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum. Açıkçası net bir tahmin yapmak zor ancak benim sitemde reklamlar yüklü halde tahminimce 40-50 civarı kişi aynı anda durabilirdi elbette bu sayıya yaklaşınca veya geçince site çökmüyor ama ciddi oranda yavaşlıyor yani sağlıklı bir şekilde 20 kişi civarı aynı anda bulunabilir diye tahmin ediyorum.

Alacağım paket yıllık 83TL yapıyor doğru mu?
Yani ben 1 yıl sonra 83 tl daha ödeyerek siteyi devam ettiriyorum anladığım kadarıyla
Aynen öyle ama ödeme planında kaç yıllık olacağını seçebilirsiniz ister 6 aylık ister 5 yıllık karar sizin ama bence en iyisi 1 yıllık. 1 yıl devam edip etmeyeceğinize karar vermek için iyi bir zaman sunar.
Alacağım paket yıllık 83TL yapıyor doğru mu?
Yani ben 1 yıl sonra 83 tl daha ödeyerek siteyi devam ettiriyorum anladığım kadarıyla
Aynen öyle ama ödeme planında kaç yıllık olacağını seçebilirsiniz ister 6 aylık ister 5 yıllık karar sizin ama bence en iyisi 1 yıllık. 1 yıl devam edip etmeyeceğinize karar vermek için iyi bir zaman sunar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı