En ucuz şekilde site kurmak için tavsiyeler

Site şuan kullanıma hazırsa bir link atar mısınız ? Wordpress'e girmenin bir yöntemi var ancak sitenin içinde wordpress kurulu olması lazım eğer cpanel kontrollü ise içerisine kurmanız lazım.
Site şuan kullanıma hazırsa bir link atar mısınız ? Wordpress'e girmenin bir yöntemi var ancak sitenin içinde wordpress kurulu olması lazım eğer cpanel kontrollü ise içerisine kurmanız lazım.

Site içerisinde wordpress bulunmuyor. Muhtemelen wordpress hosting almadınız o yüzden extra bir kurulum yapmanız lazım ancak hız hosting'e aldığınız paket ile yönetim paneline girişi sorun aldığınız yanıta göre bana geri dönüş yapın eğer elimden bir şey gelirse yardımcı olurum. İsterseniz ınstagram üzerinden konuşalım sosyale çok fazla giremiyorum eğer oradan yazarsanız daha erken geri dönüş sağlarım. Instagram hesabım (fake hesap gibi göründüğünü biliyorum ama aktif kullanıyorum)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı