En ucuz yıllık Game Pass nasıl alınır?

echraen

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Xbox Game Pass almak istiyorum ancak yıllık alma durumu oluyormuş sanırım, malumunuz ekonomi bu haldeyken yıllık almak daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor. Bunu en ucuz şekilde nasıl yaparım? Live Gold üyeliğini eskisi gibi 6 aylık almanın taktiği var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam artık Microsoft Store'daki o 6 aylık Live Gold alma olayı yok, başka bir yol var mı onu merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Gamepass alacağım aylık almayı düşünüyorum. 30 Tl çok değil yıllık 360 tl. Yüzlerce oyun var oynayabiliyorsun. Ama 30 tl olan abonelikte onlıne oynama özelliği yoktu sanırım. Bence aylık alabilirsin kaçırma derim bana mantıklı gibi geldi zaten oyunlara fazla para veremiyorum.

Ben de Gamepass alacağım aylık almayı düşünüyorum. 30 Tl çok değil yıllık 360 tl. Yüzlerce oyun var oynayabiliyorsun. Ama 30 tl olan abonelikte onlıne oynama özelliği yoktu sanırım. Bence aylık alabilirsin kaçırma derim bana mantıklı gibi geldi zaten oyunlara fazla para veremiyorum.
Olay toplam fiyatı değil, aylığına zam gelebilir diye yıllık paket aranıyor.

Live Gold alıp üstüne Xbox Game Pass Ultimate sistemi de çalışmıyor olması gerek artık. En son bir düzenleme gelmişti. Tabii emin değilim, net bilgi değil.

Hocam yükseltme sistemi hala çalışıyor diye biliyorum. Ancak mesele 6 aylık Live Gold üyeliği alınmıyor eskisi gibi tek seferde Max 3 aylık alınabiliyor. Daha pahalı oluyor bu durumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı