O zaman istediğini alabilir. Ben her yerde oynar diye düşündüm. Çok büyük çünkü.Büyüklüğü niye sıkıntı ki? Taşınabilir el konsolu olarak fiyat/performansta zirve konsol. Aya Neo'nun arkasında Steam yok maalesef ve çok pahalı.
O zaman istediğini alabilir. Ben her yerde oynar diye düşündüm. Çok büyük çünkü.Büyüklüğü niye sıkıntı ki? Taşınabilir el konsolu olarak fiyat/performansta zirve konsol. Aya Neo'nun arkasında Steam yok maalesef ve çok pahalı.
Biraz kaba bir konsol kabul ediyorum zaten almaktan vazgeçtim gibi bizim ülkemizde hiçbir şey almak mümkün değil zaten.O zaman istediğini alabilir. Ben her yerde oynar diye düşündüm. Çok büyük çünkü.
Logitech G Cloud'a bakabilirsin. TeknoSA'da 11000₺.Biraz kaba bir konsol kabul ediyorum zaten almaktan vazgeçtim gibi bizim ülkemizde hiçbir şey almak mümkün değil zaten.
O bütçelere çıksam o cihazı asla almam. Deck daha performanslı. 200 gram 10 cm uzunluk için kimse %70 performansı geride bırakmaz. Ayrıca cihazın arkasında Steam var.Logitech G Cloud'a bakabilirsin. TeknoSA'da 11000₺.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.