En yakın arkadaş tarafından kıskanılmak

Umarım o arkadaşın seni terk eder de arka planda bırakılmak ne olur anlarsın. Ha bu arada sen benim yaşadığım zorlukları ve hayatı yaşasaydın emin ol hayata tek taraflı bakmazdın. Eğer sanat senin için süslü sözler ise alayı var bende bu arada.
Sanatçı dediğin egolu olur hocam. Alışsanız iyi olur. Eskide kaldı o halk ozanı tripleri.

Esprili bir isim ve profil resmi yaptık diye hemen troll ilan edin size de ancak bu yakışır zaten. Yaftalamak ve yermeye çalışmak siz gibilerin kanında var. 🙂

Süslü sözlere ise hiç gerek yok hocam. Dilinizi doğru kullanmayı bilseniz o da yeter. Hadi dahi anlamındaki -de'yi ayırmamanızı sineye çekeriz de en azından temel kuralları kullanarak Türkçe'yi etkin kullanma derdiniz olsun. Onu da yapmıyorsanız hiç klavyenizdeki tuşları eskitmeyin. Verin sanata ve sanatçıya vefa duyan birilerine o yazsın. 🙏

Sanatçı dediğin egolu olur hocam. Alışsanız iyi olur. Eskide kaldı o halk ozanı tripleri.

Esprili bir isim ve profil resmi yaptık diye hemen troll ilan edin size de ancak bu yakışır zaten. Yaftalamak ve yermeye çalışmak var siz gibilerin kanında var. 🙂

Süslü sözlere ise hiç gerek yok hocam. Dilinizi doğru kullanmayı bilseniz o da yeter. Hadi dahi anlamındaki -de'yi ayırmamanızı sineye çekeriz de en azından temel kuralları kullanarak Türkçe'yi etkin kullanma derdiniz olsun. Onu da yapmıyorsanız hiç klavyenizdeki tuşları eskitmeyin. Verin sanata ve sanatçıya vefa duyan birilerine o yazsın. 🙏
Sanatçı dediğin egolu olurmuş da bilmem neymiş de sen ilk önce insan olmayı öğreneceksin. Sen benim gibilerin doğruyu söylemesini anca kendi egonla kapatmaya çalışırsın Merak etme çok senin gibi tanıdım. Türkçeyi burada bu şekilde yazmam gerçek hayatta da bu şekilde mi kullanmış olduğumu gösterir :D Sanki hepiniz çok güzel Türkçe yazıp konuşuyorsunuz kendinizi kandırmak dışında hiçbir şey yapmayın. Hepinizin WhatsApp mesajları bin bir türlü hata ile doludur adım gibi eminim.

Reis Allah aşkına hayata üsten bakan yok ben sanatçıyım yok ben özür dilemem diyen egolu bebenin teki bir insan olarak yaptığının yanlış olduğunu dün düzgün bir dille anlatmaya çalıştım bugün sanki beni tanıyormuş gibi yargılıyor bende bir söz yazarıyım ama ne bu arkadaş kadar egom ne de çocuksu davranışlarım da ne de saçma sapan komplekslerim var. Yok cümleleri şöyle böyle yazıyorsun vs muhabbeti yapıyor düzgün okusun öyle cevap versin 2 tane emoji koyan düzgün yazmış olmuyor hocam. Bu arkadaş iyi niyetli biri değil eğer olsaydı sevdiklerine kendinden önce değer verirdi. Doğrular ağır geldiği için şimdi aklınca kendini haklı çıkamaya çalışıyor.
Bu kadar fazla tepki vermenizden kompleksli olduğunuz anlaşılıyor hocam. Kendinizi kandırabilirsiniz ama beni asla. 🙂 Size iyi söz yazmalar. 🙂
Sanatçı dediğin egolu olurmuş da bilmem neymiş de sen ilk önce insan olmayı öğreneceksin. Sen benim gibilerin doğruyu söylemesini anca kendi egonla kapatmaya çalışırsın Merak etme çok senin gibi tanıdım. Türkçeyi burada bu şekilde yazmam gerçek hayatta da bu şekilde mi kullanmış olduğumu gösterir :D Sanki hepiniz çok güzel Türkçe yazıp konuşuyorsunuz kendinizi kandırmak dışında hiçbir şey yapmayın. Hepinizin WhatsApp mesajları bin bir türlü hata ile doludur adım gibi eminim.
Ad ad hominem nedir bu güzellikler, nedir bu güzellikler? 😄

Hocam bu arkadaşla tartışmana gerek yok zira sanatçı olduğu için kendisini "elit" gören bir insan ne dersen de laf anlamayacaktır. Kendisine söylenen her şey kulağından girdikten sonra ego bariyerine takılır ve beyne ulaşamadan geri döner.

Hocam bu arkadaşla tartışmana gerek yok zira sanatçı olduğu için kendisini "elit" gören bir insan ne dersen de laf anlamayacaktır. Kendisine söylenen her şey kulağından girdikten sonra ego bariyerine takılır ve beyne ulaşamadan geri döner.
Toplumun genelinden nevi şahsına münhasır meziyetleriyle ayrılan her birey elittir benim gözümde hocam. Beni üstün yapan bir takım yönlerimi kabul ediyorum diye kötülüyorsunuz. Ee ne diyelim, herkes kendisine hak ettiği değeri veriyor. 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı