En yakın arkadaş tarafından kıskanılmak

Değerli efendiler bana olan tepkilerin devam ettiğini görüyorum. Sorarım size ben sohbet ederken arkadaşım neden arkada triplere giriyor? O da pekala muhabbetimize katılabilirdi. Olayları tek boyutlu düşünmemenizi tavsiye eder, hayırlı forumlar dilerim. 🕶️

Değerli efendiler bana olan tepkilerin devam ettiğini görüyorum. Sorarım size ben sohbet ederken arkadaşım neden arkada triplere giriyor? O da pekala muhabbetimize katılabilirdi. Olayları tek boyutlu düşünmemenizi tavsiye eder, hayırlı forumlar dilerim. 🕶️
Pekala o zaman hocam şöyle yapalım siz bir konu açın ve ben o konu içinde başka bir soru sorayım ve diğer arkadaşlarla benim sorduğum o konu hakkında konuşalım sadece ve sizin konunuz orada öylece kala kalsa hoşunuza gider mi bir düşünün derim.

Anladım üstadım🌹

Teşekkür ederim bende türkçemizi güzel ve yazım kurallarına uyarak kullanacağım.
Sayğılar.
:D
Güzel Türkçemizi kurallara uygun kullanmak adına kötü bir başlangıç olmuş hocam. Mesajda üç tane hata var.
Pekala o zaman hocam şöyle yapalım siz bir konu açın ve ben o konu içinde başka bir soru sorayım ve diğer arkadaşlarla benim sorduğum o konu hakkında konuşalım sadece ve sizin konunuz orada öylece kala kalsa hoşunuza gider mi bir düşünün derim.
Hocam umurumda olmaz gelir ben de katılırım.

Güzel Türkçemizi kurallara uygun kullanmak adına kötü bir başlangıç olmuş hocam. Mesajda üç tane hata var.

Hocam umurumda olmaz da konu sahibi benim siz neyin duyarını kastınız anlamadım.
Duyar mı :D Pardon da Ne duyarından bahsediyorsunuz. Ben orada örnek veriyorum ama sen bunu bile anlayamıyorsun. Sen orada arkadaşını ekmiş ve arka planda bırakılmış bir his veriyorsunuz ama bunu ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Hala gelip hatalı olduğunuzu kabul etmeyip tek taraflı düşünüyorsunuz üstelik insanlara tek taraflı düşünmeyin diyorsunuz.

Duyar mı :D Pardon da Ne duyarından bahsediyorsunuz. Ben orada örnek veriyorum ama sen bunu bile anlayamıyorsun. Sen orada arkadaşını ekmiş ve arka planda bırakılmış bir his veriyorsunuz ama bunu ısrarla anlamak istemiyorsunuz. Hala gelip hatalı olduğunuzu kabul etmeyip tek taraflı düşünüyorsunuz üstelik insanlara tek taraflı düşünmeyin diyorsunuz.
Hocam yirmi beş tane cümleyi üst üste tokuşturarak zerre kadar devinimi olmayan, hem sanat hem fonksiyonelite yoksunu bir adet on satırlık hilkat garibesi yollamışsınız mesaj olarak. Bir de beni mi suçluyorsunuz anlamadım diye Allah aşkına? 🤣 Siz cevap verirken ben çoktan düzeltmiştim mesajımı.

Varın gidin yolunuza hocam. Benim açtığım konular size sert gelir. ✍️ 😗

Hocam yirmi beş tane cümleyi üst üste tokuşturarak zerre kadar devinimi olmayan, hem sanat hem fonksiyonelite yoksunu bir adet on satırlık hilkat garibesi yollamışsınız mesaj olarak. Bir de beni mi suçluyorsunuz anlamadım diye Allah aşkına? 🤣 Siz cevap verirken ben çoktan düzeltmiştim mesajımı.

Varın gidin yolunuza hocam. Benim açtığım konular size sert gelir. ✍️ 😗

Umarım o arkadaşın seni terk eder de arka planda bırakılmak ne olur anlarsın. Ha bu arada sen benim yaşadığım zorlukları ve hayatı yaşasaydın emin ol hayata tek taraflı bakmazdın. Eğer sanat senin için süslü sözler ise alayı var bende bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli @Üstat Doktor ve @Kalem21 üstatlarım, ☝🏼

Kurmuş olduğunuz ve kaleme döktüğünüz metinleri okurken gönlüm parçalandı. 🥀

İki günlük dünya için beyhude laflara değer mi? Nefsinize hakim olun. ✍🏼

Unutmayın ki sabreden murada erer, sabrın sonu selamettir. 🙌🏼

Derin bir nefes alın ve tekrar yazdıklarınızı gözden geçirin lütfen. 🎭

Zira, kaleme aldığınız kelimeler yarın, burada bunları okuyan küçük yaştaki kardeşlerimizi etkileme olasılığı bir hayli fazla gözükmekte olup, kötü bir patikaya sürükleyebilir. 🥀

Saygılarımla. 🌹🙌🏼

Kaç yaşındasınız? Ayrıca madem arkadaşınızla geziyorsunuz, neden dakika başı başkalarıyla karşılaşıp yarım saat sohbet ediyorsunuz? Bu beraber dolaştığınız kişinin canını sıkacaktır tabii. Ayrıca arkadaşınızın hal ve tavırları hiç insancıl ve normal değil.

Değerli @Üstat Doktor ve @Kalem21 üstatlarım, ☝🏼

Kurmuş olduğunuz ve kaleme döktüğünüz metinleri okurken gönlüm parçalandı. 🥀

İki günlük dünya için beyhude laflara değer mi? Nefsinize hakim olun. ✍🏼

Unutmayın ki sabreden murada erer, sabrın sonu selamettir. 🙌🏼

Derin bir nefes alın ve tekrar yazdıklarınızı gözden geçirin lütfen. 🎭

Zira, kaleme aldığınız kelimeler yarın, burada bunları okuyan küçük yaştaki kardeşlerimizi etkileme olasılığı bir hayli fazla gözükmekte olup, kötü bir patikaya sürükleyebilir. 🥀

Saygılarımla. 🌹🙌🏼
Reis Allah aşkına hayata üsten bakan yok ben sanatçıyım yok ben özür dilemem diyen egolu bebenin teki bir insan olarak yaptığının yanlış olduğunu dün düzgün bir dille anlatmaya çalıştım bugün sanki beni tanıyormuş gibi yargılıyor bende bir söz yazarıyım ama ne bu arkadaş kadar egom ne de çocuksu davranışlarım da ne de saçma sapan komplekslerim var. Yok cümleleri şöyle böyle yazıyorsun vs muhabbeti yapıyor düzgün okusun öyle cevap versin 2 tane emoji koyan düzgün yazmış olmuyor hocam. Bu arkadaş iyi niyetli biri değil eğer olsaydı sevdiklerine kendinden önce değer verirdi. Doğrular ağır geldiği için şimdi aklınca kendini haklı çıkamaya çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı