Ender-3 S1 vs Bambu Lab A1 mini

Hocam selamlar, amacım birçok farklı baskılar çıkartmak bunun içinde kişisel kullanımım da dahil yani figür sadece birkaç modeli üretirim diye düşünüyorum.

FDM figür basmak için 0.2mm noozle ve olabildiğince düşük katman yüksekliği kullanman lazım. Bu da süreyi ciddi oranda uzatıyor. Hemde ortaya yinede güzel bir sonuç çıkmıyor.

FDM figür basmak için 0.2mm noozle ve olabildiğince düşük katman yüksekliği kullanman lazım. Bu da süreyi ciddi oranda uzatıyor. Hemde ortaya yinede güzel bir sonuç çıkmıyor.
Peki hocam figür basmasak onun yerine atıyorum kulaklık standı, kablo toparlayıcı gibi basit şeyler bassak bunun için FDM iş görür değil mi?

Peki hocam figür basmasak onun yerine atıyorum kulaklık standı, kablo toparlayıcı gibi basit şeyler bassak bunun için FDM iş görür değil mi?
Evet görür. FDM zaten o tarz şeyler için var.

Anladım teşekkür ederim hocam.

1752400912448.jpeg

Hocam bu yazıcı iyi midir markası modeli nedir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Creality LD-002r​

Modeli. Biraz fazla giriş seviye bir model. Baskı alanı küçük ve x/y ekseninde 47 mikron çözünürlüğü var. Alınabilir mi dersen pek yanaşmazdım. Çok minik baskı alanı var.
Hocam tanıdığımda varmış boşa para verme bendekini al kullan dedi fotoğrafı attı. Yarın gidip alıcam işimi görmez mi?

Hocam tanıdığımda varmış boşa para verme bendekini al kullan dedi fotoğrafı attı. Yarın gidip alacağım işimi görmez mi?

Hocam bedavaya geliyorsa iş görür 😃.

Ama şaka bir yana ne kadar kullanmış? Ekranın ömrü ne kadar kalmış? Genelde 1500 - 2000 saatte ekranlar gidiyor. Birde alkol eldiven maske gözlük alman lazım baskı almadan önce. Özellikle alkol ve eldiven alman lazım. Yoksa gerçekten her yer berbat oluyor.

Hocam bedavaya geliyorsa iş görür 😃.

Ama şaka bir yana ne kadar kullanmış? Ekranın ömrü ne kadar kalmış? Genelde 1500 - 2000 saatte ekranlar gidiyor. Birde alkol eldiven maske gözlük alman lazım baskı almadan önce. Özellikle alkol ve eldiven alman lazım. Yoksa gerçekten her yer berbat oluyor.
SLA ile FDM arasında çok kalıyorum hocam. Açıkçası bu attığımı bedava olsa bile alma taraftarı değilim ciddi zahmet gerektiren makine 1 2 gün uğraşır sonra sıkılırım gibime geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı