Ender 3 V2 tabla önerisi

HanSoloQ

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, projeler için 3D yazıcıdan baskı alıyorum fakat bir sorun var yanlarda 0.2 mm tabla ayarı yaparken ortada 0.1 mm oluyor bombelik var gibi. (220x220 kaplamalı cam tabla) internetten aradım fakat ender 3 için olanlar var onlarda 235x235 kurtarmıyor beni yandan sürter bir de klips tutmaz. Link bulabilirseniz paylaşır mısınız? Bir de sol alt sağ alt sağ üst sol üst diye gidiyorum bir bakmışım sağ altın ayarı kaçmış düzeltiyorum sol üst sonra özellikle sağ üst yapabileceğim bir şey var mı? (almak isteyenler için) her şeyinden gayet memnunum (bombelik her yazıcıda olabilen bir şey, camda biraz nadir bu da ynei oldu 1 senedir falan kullanıyorum.) Üstteki problemler hariç, bütçeniz varsa 3 veya 3 Pro almayın cıyak cıyak ötüyor çalışırken ve uğraştırıyor bayağı (okulda kullanmıştım.).

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablayı ters çevirmeni tavsiye ederim, ben o şekilde kullanıyorum, yani pürüzsüz yüz üste gelecek şekilde olsun. Belki bombelik tek taraftadır. Pürüzsüz tarafta da bombelik/çukurluk varsa aynı boyutta ısıya dayanıklı cam kestir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı