TyniZ
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
Yakın bir tarihte başlıktaki (ender 3 V3 ke) yazıcıyı satın aldım. Ürün daha kargoya yeni verildi. Buna ek olarak nozzle almak istiyorum ama galiba ender 3 serisinden farklı bir tür nozzle kullanıyormuş. İnternette bu konu hakkında bir bilgi bulamadım. Benim bildiğim creality K1 ile aynı başlığı kullandığı, bu yüzden aynı tür nozzle kullanıyor diye düşündüm. Aşağıda örnek olarak iki farklı tür ve link var bunlardan hangisi veya hangi modellerinkiyle uyumlu nozzle kullandığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
0.4mm MK8 CSA Nozzle Satın Al | Robolink Market
www.robolinkmarket.com
Yakın bir tarihte başlıktaki (ender 3 V3 ke) yazıcıyı satın aldım. Ürün daha kargoya yeni verildi. Buna ek olarak nozzle almak istiyorum ama galiba ender 3 serisinden farklı bir tür nozzle kullanıyormuş. İnternette bu konu hakkında bir bilgi bulamadım. Benim bildiğim creality K1 ile aynı başlığı kullandığı, bu yüzden aynı tür nozzle kullanıyor diye düşündüm. Aşağıda örnek olarak iki farklı tür ve link var bunlardan hangisi veya hangi modellerinkiyle uyumlu nozzle kullandığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
0.4mm MK8 CSA Nozzle Satın Al | Robolink Market
0.4mm Creality K1/ K1 Max Uyumlu CSA Nozzle 3D Yazıcı Parçaları CSA
0.4mm Creality K1/ K1 Max Uyumlu CSA Nozzle 3D Yazıcı Parçaları CSA firmasının üretmiş olduğu orijinal 0.4mm Nozzle dır. K1, K1 Max, CR-10 SE ve CR-M4 modelleri için özel üretilmiştir. Nozzle iyi bir ısı iletkenliğe ve yüksek mukavemete sahiptir.Uyumluluk:Creality K1Creality K1 MaxCreality CR-M4Crea
www.robolinkmarket.com