Ender 3 V3 ke hangi tür nozzle kullanıyor?

TyniZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Yakın bir tarihte başlıktaki (ender 3 V3 ke) yazıcıyı satın aldım. Ürün daha kargoya yeni verildi. Buna ek olarak nozzle almak istiyorum ama galiba ender 3 serisinden farklı bir tür nozzle kullanıyormuş. İnternette bu konu hakkında bir bilgi bulamadım. Benim bildiğim creality K1 ile aynı başlığı kullandığı, bu yüzden aynı tür nozzle kullanıyor diye düşündüm. Aşağıda örnek olarak iki farklı tür ve link var bunlardan hangisi veya hangi modellerinkiyle uyumlu nozzle kullandığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

0.4mm MK8 CSA Nozzle Satın Al | Robolink Market

3D yazıcılarda ne kadar sürede ya da ne için nozzle değiştirme ihtiyacı duyuluyor? İlk defa alacağım ön araştırma yapıyorum.

Güle güle kullan.

İlanda 3 model için de aynı listeleme olduğuna göre doğru düşünüyorsun. Kutu içinden yedek çıkar, AliExpress'ten alabileceğin en ucuz nozzleları toplu alırsan çok daha karlı olur. Csa için ekstra para verme derim.

Hocam attığınız linkte unicorn nozzle var. Bunun için ekstra konu açmıştım ama bu konu ile de bağlantılı olduğu için soruyorum. Unicorn nozzle alsak uyar mı? K1 makinelerine uyuyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı