Ender Taş [TTO] linçi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu adama iftira atmışlardı. Zaten en son da iftira atıldığı ortaya çıkmıştı ama çoğu kisi inanmamayi seçti.
Geçen kanalini gördüğümde evlendiğini görmüştüm.

Kişisel değil kalıtsal bir olgudur. Ve dogmadır.

CrazyCraft serisini çocukken izlerdim. Bir akşam baktım Turgut ekim ve tayfası ana avrat giriyor herkes kurana sövdü falan diyor o zamanlar yaşım küçük anlamadım izlemeye devam ettim ahmet aganın böyle bişey yapması üzdü şimdi olsaydı bu olay kimse umursamazdı linç gereksizdi.

İlk okulda TTO yu çok izlerdim, en yakın arkadaşım da Ahmet aga izlemeyi çok severdi haliyle ara sıra o daha iyi bu daha iyi tartışması dönüyordu. Bir gün video izlemek için YouTube'a girince çıkan büyük kaosu gördüm, "TTO kurana küfür" tarzı belki de binlerce başlık vardı, birçoğunu izleyip TTO kurana küfür etmemiştir montajdır ya deyip videolarını izlemeye devam ettim. Tabii dışarıda da hemen popüler olmuştu bu konu büyük abiler bile TTO izlemeyin falan diyorlardı küçüklere. Olayın üzerinden yıllar geçti ve ben hala daha Ender Taşın boşuna linç yediğini düşünüyorum.

Olayın komplo olduğunu biliyorsunuzdur umarım.

Ne zaman şu linç aklıma gelse şu video aklıma geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YouTube'da 7-8 yaşında ki çocuklar video çekip TTO ya sövüyorlar ya da tehdit ediyorlardı, olay o kadar saçma bir hal almıştı yani. YouTube Türkiye için bir devrin sonuydu.

Aynı Türk magazin kanalları gibi anlatıyor olayı, her izlediğimde gülüyorum.

Zaten eskiden de Kanada'da idi. Yani olay yaşandığı zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…