Kişisel değil kalıtsal bir olgudur. Ve dogmadır.Ne alaka? Bu çocuk iyi bir üniversite kazanıp şuanda Kanada'da okuyan birisi bildiğim kadarıyla. Zaten sosyal medyanın gücünü kullanacak kadar zeki olduğu bu yaşta bazı şeylerin gerçek olmadığını gayet kavrayabilir.
Din kişisel bir olgudur.
Tam olarak neyin kalıtsalıdır din? Kalıtsal olgu diye bir şey yok da o yüzden sordum.Kişisel değil kalıtsal bir olgudur. Ve dogmadır.
Charm Quell'in dün attığı videoda anlaşılıyor zaten.Olayın komplo olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
Çok iğrenç bir durum, sürü psikolojisi ile önüne gelen linçledi. Kendilerini hiç izlemedim. Ama olayı hatırlıyorum.
Kendisi çok iyi anlatmış olayı, ben arkadaşlarımla konuşurken böyle şeyler söylüyorum. Farklı bir şey yok konuşmayı ses kaydı alıp YouTube'a yüklemişler.
Olayın komplo olduğunu biliyorsunuzdur umarım.
Ne zaman şu linç aklıma gelse şu video aklıma geliyor.
Zaten eskiden de Kanada'da idi. Yani olay yaşandığı zaman.Ne alaka? Bu çocuk iyi bir üniversite kazanıp şuanda Kanada'da okuyan birisi bildiğim kadarıyla. Zaten sosyal medyanın gücünü kullanacak kadar zeki olduğu bu yaşta bazı şeylerin gerçek olmadığını gayet kavrayabilir.
Din kişisel bir olgudur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.