Endgame Gear XM2we alınır mı?

mustafaemird

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kablolu fare kullanmaktan yoruldum. FPS oyunları ağırlıklı oynuyorum ve DeathAdder V2 kullanıyorum. Faremi çok seviyorum yalan yok ama forumlarda sürekli endgame Gear XM2we öneriliyor ve yeni de gelmiş TR'ye sanırım kendi faremden ona geçsem mi geçmesem mi arada kaldım. 1600-1700 civarı bütçem var eğer al derseniz gözüm kapalı alırım o fıyat bazında FPS oyunlarına uygunsa optik skatez Click anlamında bu arada claw grip kullanıyorum. Fareyi bazen palm tutabiliyorum yer yer.

Al gitsin yahu. Yeri geliyor Finalmouse'a bile alınmaz diyen oluyor. Gayet güzel mouse. Memnun kalacağına eminim. Ben de daha ufak bir model olan GLoreious Model O Minus Wireless kullanıyorum ve ondan önce DA V2 kullanıyordum senin gibi. Şu an çok faydalı oldu aim'im için. Resmen akıyor.

Al gitsin yahu. Yeri geliyor Finalmouse'a bile alınmaz diyen oluyor. Gayet güzel mouse. Memnun kalacağına eminim. Ben de daha ufak bir model olan gloreious model o minus Wireless kullanıyorum ve ondan önce da V2 kullanıyordum senin gibi. Şu an çok faydalı oldu Aim'im için. Resmen akıyor.

Hocam şimdi ürün yeni çıkmış ya hiç inceleme yapan da olmamış ondan sorayım demiştim sizlere gerçekten DA V2'den sıkıldım sanki FPS oyunları oynarken hantal kalıyorum gibi hissediyordum. Bilmediğim bir şey var bu XM2we 1000 Hz mi?

Hocam şimdi ürün yeni çıkmış ya hiç inceleme yapan da olmamış ondan sorayım demiştim sizlere gerçekten DA V2'den sıkıldım sanki FPS oyunları oynarken hantal kalıyorum gibi hissediyordum. Bilmediğim bir şey var bu XM2we 1000 Hz mi?
Ürün incelemesi var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Otomatik çeviri yaparsan çoğu şey anlaşılıyor. Ben Türkiye'de gerçekten olması gerektiği gibi incelendiğini ve gerçekten ihtiyacımız olan bilgilerin verildiğini düşünmüyorum genelde. Çok az bu işi iyi yapan var.

Gayet alınır. xm2we, xm2'nin cüzdan yakmayan sürümü diyebiliriz. Ağırlığı 63g, switchleri optik. Sensörü 3370, bugün çıkan birçok mouse 3395 kullanıyor lakin Endgame sensörü çok güzel yerleştirmiş. O yüzden sensörün fark olacağını düşünmüyorum.

Gayet alınır. XM2we, XM2'nin cüzdan yakmayan sürümü diyebiliriz. Ağırlığı 63G, Switch'leri optik. Sensörü 3370, bugün çıkan birçok mouse 3395 kullanıyor lakin endgame sensörü çok güzel yerleştirmiş. O yüzden sensörün fark olacağını düşünmüyorum.

Uygulamasında FPS mode diye bir mod varmış sanırım yalan olmasın ben de bilmiyorum onunla 3395 sensör değerlerine geliyormuş galiba var mı öyle bir şey bir bilginiz var mı?

Ürün incelemesi var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Otomatik çeviri yaparsan çoğu şey anlaşılıyor. Ben Türkiye'de gerçekten olması gerektiği gibi incelendiğini ve gerçekten ihtiyacımız olan bilgilerin verildiğini düşünmüyorum genelde. Çok az bu işi iyi yapan var.

Ürün incelemesi var.

Evet izledim hocam ama mesela ben claw da tutuyorum palm da problem yaratır mı palm tutuşta acaba o konuda arada kaldım.

Uygulamasında FPS mode diye bir mod varmış sanırım yalan olmasın ben de bilmiyorum onunla 3395 sensör değerlerine geliyormuş galiba var mı öyle bir şey bir bilginiz var mı?

Evet izledim hocam ama mesela ben claw da tutuyorum palm da problem yaratır mı palm tutuşta acaba o konuda arada kaldım.
xm2we hem sensörünün iyi yerleştirilmesi hem de son gelen güncellemelerden dolayı 3395 e denk diye biliyorum. Uygulama penceresini gördüm, fps mode diye bir şey göremedim.

Tutuş olarak ben de claw tutuyorum ve lamzu atlantis kullanıyorum, lamzu atlantisin xm2 kopyası olarak çıktığını düşünürsek siz de rahat edeceksiniz xm2we kullanırken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı