Endgame vs Infinity War

Sizce?

• Katılıyorum

Oy: 3 21,4%
  • Katılmıyorum

Oy: 1 7,1%
  • 3000 kere Iron Man

Oy: 10 71,4%

• Oy verenlerin toplamı
    14
Beklentinize göre değişir bu konu. Bence gayet iyi normal seviyede idi ama daha iyisi olabilir miydi tempo açısından olabilirdi bence.
Bilemiyorum. Nedense infinity war daha bir güzel gelmişti. Muzikleriyle, ana konusuyla baya iyi gelmişti. Belki de ilki olduğu için öyle hissediyorum. Ama mesela bu filmde bazı sahneler kafama takılıyor. Mesela dr.strange orda 10 saat hortum yapıyor ki bu adam baş büyücü.
Bende dedim hawkeye gideydi nataşamız bize kalaydı

Onun dışında yeni scarlet witch in dizisini bekliyorum. Lokinin dizisine o kadar yükselemedim nedense. Filmlerde dediğim gibi spiderman.

Dr. Strange kazanılan 1 geleceğe göre davranıyordu demek ki öyleymiş.

@amma Spiderman herhalde bir bana geçemedi Nedense sarmadı beni o kadar İzlerim yine de ama Iron Man gibi ağzımı ayırarak izlemem herhalde
Not: Iron Man adamdır!
@Salon35 evet bence de Dr. Strange biraz zorlama olmuş ama Captain Marvel yani oyunda hile yazmak gibi olmuş resmen Hani senaryo yazılmış yazılmış, bunun sonunu nasıl bağlarız derken buraya getirmişler gibi biraz

+ Senaryo hazır bakın isterseniz.
- Burada 2 karakter eksik.
+ Nasıl yapabiliriz?
- Birine boş bir iş verin bir yerde iş yapsın. Diğeri oyun sonu hava atmaya gelsin.
+ İzleyiciler bundan hoşlanmazsa?
- İzleyenlerin paraları gelsin bize sonra istedikleri kadar konuşsunlar.
Bence böyle oldu bu 2 karakterin rolü.

Spiderman genel olarak mı sarmadı yoksa yeni seri mi?

Spiderman genel olarak mı sarmadı yoksa yeni seri mi?
Yani ilk filmleri daha güzeldi sanki. Sonraları biraz uçtular gibi geldi bana açıkçası. Mesela çizgi filmlerini daha çok izlerdim. Ama film olarak sar başa bir daha çok yaptılar aynı konuyu.

Yani ilk filmleri daha güzeldi sanki. Sonraları biraz uçtular gibi geldi bana açıkçası. Mesela çizgi filmlerini daha çok izlerdim. Ama film olarak sar başa bir daha çok yaptılar aynı konuyu.
O konuda haklisin ama sanirim o anlaşmadan kaynaklanıyor. Can sungurun yatay bakışında duymuştum.

O konuda haklisin ama sanirim o anlaşmadan kaynaklanıyor. Can Sungur'un yatay bakışında duymuştum.
Aynen. Onlar da eşiyle beraber yorumluyorlar filmleri. Ama genel kitlesi baya büyük. Sadece benim tarzım değil veya çevir yanmasın tarzı konular bana pek gelmiyor herhalde. Deadpool'u beğenmeyen de çok mesela ama benim hoşuma gitmişti baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…