Avengers İnfinity War Nasıldı?

@Parzival Öncelikle o bahsettiğin ''zaman taşı'', zihin taşı Vision'ın alnında. Sanırım sende bildiğini zannedenlerdensin :(.

Çizgi romanlarla filmler aynı değil paralel, bunu nedense çok büyük bir kitle anlayamıyor.

Daha önce de yazdığım gibi, senaristler bir şekilde Thanos'un kazanmasını sağlamalıydı, o yüzden 14 milyon geyiğini eklediler filme. Kaç kişi kabul eder bilemem ama ben yemedim.

Zaten Avengers 4'de bu evren biteceği için kimin öldüğünün bir önemi yok bence.

Öncelikle o bahsettiğin ''zaman taşı'', zihin taşı Vision'ın alnında. Sanırım sende bildiğini zannedenlerdensin :(.

Zaten zaman taşından bahsediyordum.

Çizgi romanlarla filmler aynı değil paralel, bunu nedense çok büyük bir kitle anlayamıyor.

Zaten. Eğer aynı gitse idi Titan'da Thanos eldivensiz bir şekilde çok daha güçlü olacağı için alayını orada parçalayabilirdi. Malum kendisi bir Eternal.

Zaten Avengers 4'de bu evren biteceği için kimin öldüğünün bir önemi yok bence.

Evren sona ermeyecek. 3. Evre bitip 4. evreye geçilecek. Buda yeni evrende yeni paralel evrenler ile yeni karakterler anlamına geliyor. Mesela Eternallar gibi. Yada ne bileyim X-Men gibi. Evet X-Men. Düşünsene 10 yıldır Mutant sözcüğü geçmemiş bir evrende Mutantları nasıl dahil edeceksin filme? Paralel evren ile. New Avengers, Secret Wars gibi daha iyi filmler izleyeceğiz ve bunların hepsi bu evrene kurulu olacaklar.

@Parzival Oraya zihin taşı yazan ben değilim.

Bu filmi 6 yıldır bekliyorum, ilk defa IMAX'de izlemek için Ankara'ya gidip 3 gün otelde kaldım, benim kadar beklemiş olmana imkan yok. Birde gelmiş bilmeyenler yorum yapmasın demişsin, bu nasıl çirkeflik?

Kendisinin Eternal olduğunu bilmiyordum. Nereden öğrendin?

4. Evreye geçeceğini ben de biliyorum, bu demek değil ki aynı evrende kalacaklar. Sen kendi fikirlerin kesinlikle doğru olduğunu düşünüyorsun. Kozmik varlıklar, X-Men, Fantastik 4'lü, bu karakterler MCU'ya nasıl eklenebilir başka? Zamanda yolculuk ile mi?

Evren bitecek derken yeni evrene geçilecek demek istemiştim. Tabii ki Marvel'in önümüzde ki 6 yılı şimdiden planladığını biliyorum yoksa.

Hayatımda izlediğim en makul düşmandı Thanos, efektleri, hikayesi herşeyi muazzamdı. Gişede yakaladığı başarı şans eseri olmamış gerçekten.

Film güzel lakin 3D versiyonuna gitmenizi önermiyorum. Filmin çoğu yeri karanlık sahnelerden oluşuyor. Ve inanın hiçbir şey anlaşılmıyor. Kalite bozulması da ayrı bir olay...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı