Avengers İnfinity War Nasıldı?

Thanos'un parmaklarını şıklatıp, evrenin yarısını yok etmesi, çizgi romanda okuduğum gibi bitti. O yüzden beni pek şaşırtmadı açıkçası. 2. bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum...

@Shimada Sensei

Corvus'un asası düz sopa değil, bence Vision uzun bile dayandı. Pusuya düşmesi çok mantıklı, dediğin gibi sonsuzluk taşına sahip. Ama senin mantığında gitselerdi, Titan savaşında Thanos, bütün ekibi papatyaya çevirebilirdi. Böyle bir filmde mantık hatası olmazsa olmaz zaten, neden kafasını koparmayıp sırtından bıçakladılar, ya da Vision'un yerini nasıl biliyorlardı bunların üstüne düşmemek gerek. Avengers 4 daha beter olacak :).

Filmin devamının gelmeyeceği bir son bekliyordum. Bence sonu gelmeli artık bu serinin. Çok severim Avengers serisini ama gerçekten yıldırdı artık.

@Shimada Sensei adam yarı robot ve bir sistemi var. Adam kılıcıyla tüm sistemi bozuyor. Vision bile o kılıçla hiçbir şey yapamaz hale düştüyse kılıcın gücünde vardır bir şey. O zaman kryptonite ile Superman'in zayıflaması çok daha saçma.

@Shimada Sensei Lütfen Sürprizbozan butonunu kullanalım :).
İşte yönetmenler ve senaristler senin bunu demeni istiyordu zaten. Güya Dr.Strange 14 milyon 605 olasılığa bakmış sadece bir tanesini kazanmışlar.(!) Stark'ın kılıcı onun kolunu kesene kadar Strange, portal açıp kafasını kopartırdı dediğin gibi, ya da en başından Peter'a engel olurdu. Onun bozacağını biliyor sonuçta. Ama adamlar bizim damarımıza basmanın yolunu bulmuşlar :D.

Ben şahsen Avengers 4 filminde bu evrenin biteceğine inanıyorum. Senaristler ölen karakterler geri gelmeyecek dediler sonuçta, e sırada yeni filmleri var? Bence Marvel çok büyük bir risk alıyor ve izleyiciler bundan pek memnun olmayacaklar.

Dostum işte bu. Diğer karakterler yerden yere vuruluyor bir şey olmuyor. Mesela Thor bir yıldızın tüm enerjisine bir süre maruz kalıyor, bir şey olmuyor, yeni çekici (yada balta) alıp savaşa gidiyor ve ortalığı mahvediyor. Tamam adam tanrı ama Vision'da da sonsuzluk taşı var sonuçta boru değil, bir bıçak darbesi ile böyle olmamalı bence.

Evet değişirdi. Eğer Vision'u zayıflatmak istiyorsa, daha sağlam bahane bulabilirdi bence Marvel. Bu kadar güçlü karaktere bir bıçak darbesi...

Vision çok güçlü bir karakter değil. Bıçağı yeyince tüm sistemi çöktü. Sonra o bıçakla adamı öldürdü. Bana göre uzaylı bıçağı baya güçlü kısaca. Kız olmasa saten çoktan ölmüştü. En kötüsü de 2 kez ölmesi oldu Visionun.
Thanos'un parmaklarını şıklatıp, evrenin yarısını yok etmesi, çizgi romanda okuduğum gibi bitti. O yüzden beni pek şaşırtmadı açıkçası. 2. bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum...

Thanos çok zekiyim diyor ama dikey tarımı bilmiyor.:dikkatli:O elindeki taşlarla maddeleri değiştirebiliyor. İstese sınırsız yiyecek yapabilir. Taşları, değersiz şeyleri falan.

Çok fazla bilgi karmaşıklığı var. Karakterlerden yada taşlardan bilgisi olmayanlar bildiğini zannedip hemen yazmaya başlıyorlar. Öncelikle Strange 14 Milyon olasılığı görmüş ki bu şu demek orada Peter'ı durdursaydı Thanos serbest kalabilirdi. Veya başka bir olasılık gerçekleşebilirdi. Ki buda zaten aynı kapıya çıkıyor.

Filmin sonu tamda bitmesi gereken bir şekilde bitti. Unutmayın Strange Stark'a "eğer Zihin taşı ile sizin hayatınız arasında seçim yapmam gerekirse Zihin taşını seçerim" demişti. E peki fikrini değiştiren neydi? O kazandıkları 14 Milyon olasılıktan 1 olasılık. Ve Stark'a "başka yolu yoktu Tony" dediğini de unutmayın.

Corvus Glaive(şu meşhur asalı eleman) Çizgi Romanlara göre asası yok edilmeden ölmüyor. Yani ölümsüz. Belki Çizgi Romanlardaki gibi Black Order'ı tekrar toplar ama kim kaldı ki?

Şöyle söyleyeyim, ben uzun zamandır bu filmi bekliyordum. Onlarca teori ve potansiyel spoiler videolar izledim. Azı çıktı çoğu kaldı diyelim. Ama sıkıntı yok sonuçta o; benim de tahmin yürüttüğüm teorilerin çıkması sevindirmişti.

Ve bir şey daha, lütfen bilmeyen yorum yapmasın. Yani doğru düzgün bilmeyen ya da olaylara hakim olmayan insanlar yorum yapsınlar ama. Kusura bakmayın da daha ismini bilmediğin karakterin analizini yapmaya çalışıyorsun. Yapma. Diyeceklerim bu kadardır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı