Çözüldü Steam ENEBA'dan alınan Steam key için tekrarlanan anahtar hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi sosyaller. Dün 3 oyunluk ENEBA'da sepet yaptım ve az önce de alayım dedim ki aldım. Lakin daha sonrasında 2 oyunun Steam Key'ini girebilirken diğer bir oyunun Steam Key'i "başka Steam hesabı için etkileştirilmiş" gibi bir argümanla ortaya çıkıyor. Asıl sıkıntı şu:
Eneba Steam desteğe ulaşın diyor, Steam bu tür durumlar için "anahtarı aldığınız satıcı ile iletişime geçin" diyor. Ne yapmam lazım şimdi? Ortada kaldım öyle :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_79.png
    Screenshot_79.png
    87,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_80.png
    Screenshot_80.png
    106,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_81.png
    Screenshot_81.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sağ olasın. Gülme komşuna gelir başına :D Allah'tan ucuz oyundu.

Hocam ekran görüntüleri ile biletimi destekledim. Ama sizin yazdıklarınızı yazmadım çünkü bileti attıktan sonra gördüm :( Lakin extra bilgi kutusuna da "Türk olduğum için Steam arayüzünü Türkçe kullanıyorum. Umarım anlayabilirsiniz sorunumu." cümlesini İngilizce şeklinde yazdım. Bu arada sizde de böyle bir şey olmuş muydu? Sadece merakımdan soruyorum.
Evet, benzer bir sorun bende yaşadım ve benim tarafımdan olumlu sonuçlandı. bir mail ile bildirdiler.

Tam ekran (1920x1080) çözünürlükte aşağıdaki ekran görüntülerini sırasıyla Eneba destekle paylaşınız.
  1. Ürün kodunuzu girin ekranı.
  2. Ürün anahtarı geçersiz hatası.
  3. Ana sayfa > Hesap > Lisans ve ürün anahtarı aktivasyonları bölümü.
  4. Ana sayfa > Hesap > Hesap detayları ekranı(Kredi kartı ve telefonu gizleyin).
  5. Country: Türkiye. Region: MENA.
Ekran görüntülerinizde saat ve tarihin gözükmesine dikkat edin. Türkçe olması bir sorun teşkil etmez.

Screenshot_348.png
Sağ olasın. Gülme komşuna gelir başına :D Allah'tan ucuz oyundu.

İşlemleri video kaydına alarak Eneba destekle iletişime geç, 1 haftada çözerler(Telefon, kart gibi bilgilerini sansürlemeyi unutma).
Ek olarak mail sonuna aşağıdakileri de ekle.
Order Num: Xxxxxx
Country: Türkiye
Region: MENA
Hocam ekran görüntüleri ile biletimi destekledim. Ama sizin yazdıklarınızı yazmadım çünkü bileti attıktan sonra gördüm :( Lakin extra bilgi kutusuna da "Türk olduğum için Steam arayüzünü Türkçe kullanıyorum. Umarım anlayabilirsiniz sorunumu." cümlesini İngilizce şeklinde yazdım. Bu arada sizde de böyle bir şey olmuş muydu? Sadece merakımdan soruyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam Steam Destek oyunun hangi tarihte etkinleştirildiğini belirtebiliyordu. Destek ekibi ile iletişime geçip oyunun hangi tarihte etkinleştirildiğini sorun. Daha sonra ekran görüntüsü alıp tekrar ENEBA ile iletişime geçin.

Yanlış hatırlamıyorsam Steam Destek oyunun hangi tarihte etkinleştirildiğini belirtebiliyordu. Destek ekibi ile iletişime geçip oyunun hangi tarihte etkinleştirildiğini sorun. Daha sonra ekran görüntüsü alıp tekrar ENEBA ile iletişime geçin.
Hocam Steam'in destek arayünü bir türlü anlayamıyorum. Hani CD key'de sorun yaşıyorum kısmına tıkladığımda satın aldığın siteyle görüş diyor mesela. Steam'in desteğine bizzat ben yazmak istiyorum lakin bunu nereden yapacağım anlayamadım gittim.

@CyHan_Atalay

Ben böyle durumlarda tamamen alakasız kategorilerden dalış yapıyorum. Ben uğraşacağıma Steam Destek ekibi uğraşsın. Alttaki bağlantıya tıklayın daha sonra direkt alt kısımdan destek ile iletişime geçin. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü paylaşın. Deyin ki, sorumun kategori ile alakasız olduğunu biliyorum fakat sizinle diğer türlü iletişim sağlayamadım. Ben görseldeki oyun kodunun hangi tarihte etkinleştirildiğini öğrenmek istiyorum. Bu bilgiyle oyunu satın aldığım siteyle iletişime geçip paramı iade alacağım. Yardımınıza ihtiyacım var.

@CyHan_Atalay

Ben böyle durumlarda tamamen alakasız kategorilerden dalış yapıyorum. Ben uğraşacağıma Steam Destek ekibi uğraşsın. Alttaki bağlantıya tıklayın daha sonra direkt alt kısımdan destek ile iletişime geçin. Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü paylaşın. Deyin ki, sorumun kategori ile alakasız olduğunu biliyorum fakat sizinle diğer türlü iletişim sağlayamadım. Ben görseldeki oyun kodunun hangi tarihte etkinleştirildiğini öğrenmek istiyorum. Bu bilgiyle oyunu satın aldığım siteyle iletişime geçip paramı iade alacağım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Çok teşekkür ederim. Peki bunları Türkçe söylesem sıkıntı olmaz değil mi? Zira Steam de bana Türkçe mail atıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı