Çözüldü Steam ENEBA'dan alınan Steam key için tekrarlanan anahtar hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi sosyaller. Dün 3 oyunluk ENEBA'da sepet yaptım ve az önce de alayım dedim ki aldım. Lakin daha sonrasında 2 oyunun Steam Key'ini girebilirken diğer bir oyunun Steam Key'i "başka Steam hesabı için etkileştirilmiş" gibi bir argümanla ortaya çıkıyor. Asıl sıkıntı şu:
Eneba Steam desteğe ulaşın diyor, Steam bu tür durumlar için "anahtarı aldığınız satıcı ile iletişime geçin" diyor. Ne yapmam lazım şimdi? Ortada kaldım öyle :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_79.png
    Screenshot_79.png
    87,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_80.png
    Screenshot_80.png
    106,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_81.png
    Screenshot_81.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sağ olasın. Gülme komşuna gelir başına :D Allah'tan ucuz oyundu.

Hocam ekran görüntüleri ile biletimi destekledim. Ama sizin yazdıklarınızı yazmadım çünkü bileti attıktan sonra gördüm :( Lakin extra bilgi kutusuna da "Türk olduğum için Steam arayüzünü Türkçe kullanıyorum. Umarım anlayabilirsiniz sorunumu." cümlesini İngilizce şeklinde yazdım. Bu arada sizde de böyle bir şey olmuş muydu? Sadece merakımdan soruyorum.
Evet, benzer bir sorun bende yaşadım ve benim tarafımdan olumlu sonuçlandı. bir mail ile bildirdiler.

Tam ekran (1920x1080) çözünürlükte aşağıdaki ekran görüntülerini sırasıyla Eneba destekle paylaşınız.
  1. Ürün kodunuzu girin ekranı.
  2. Ürün anahtarı geçersiz hatası.
  3. Ana sayfa > Hesap > Lisans ve ürün anahtarı aktivasyonları bölümü.
  4. Ana sayfa > Hesap > Hesap detayları ekranı(Kredi kartı ve telefonu gizleyin).
  5. Country: Türkiye. Region: MENA.
Ekran görüntülerinizde saat ve tarihin gözükmesine dikkat edin. Türkçe olması bir sorun teşkil etmez.

Screenshot_348.png
Sağ olasın. Gülme komşuna gelir başına :D Allah'tan ucuz oyundu.

Hocam ekran görüntüleri ile biletimi destekledim. Ama sizin yazdıklarınızı yazmadım çünkü bileti attıktan sonra gördüm :( Lakin extra bilgi kutusuna da "Türk olduğum için Steam arayüzünü Türkçe kullanıyorum. Umarım anlayabilirsiniz sorunumu." cümlesini İngilizce şeklinde yazdım. Bu arada sizde de böyle bir şey olmuş muydu? Sadece merakımdan soruyorum.
Evet, benzer bir sorun bende yaşadım ve benim tarafımdan olumlu sonuçlandı. bir mail ile bildirdiler.

Tam ekran (1920x1080) çözünürlükte aşağıdaki ekran görüntülerini sırasıyla Eneba destekle paylaşınız.
  4. Ana sayfa > Hesap > Hesap detayları ekranı(Kredi kartı ve telefonu gizleyin).
Ekran görüntülerinizde saat ve tarihin gözükmesine dikkat edin. Türkçe olması bir sorun teşkil etmez.

Screenshot_348.png

Çözüm

Eki Görüntüle 2528115
Bu ekran görüntülerini paylaşırken tüm ekranın ekran görüntüsünü aldım. sağ alttaki saati ve tarihi. Sanırsam olur ya

Bir sıkıntı olmaz. Türkçe yazabilirsiniz.
Tekrardan merhaba. ENEBA ve Steam'e sorunumu senin dediğin şekilde iletmiştim. İlk önce Steam'den mesaj geldi. SS'te göstermiş olduğum gibi direkt oyunun yapımcısı bu CD keyleri iptal ediyormuş. Bu SS'i ENEBA'ya bu şekilde Türkçe olarak atsam anlarlar mı? Yoksa hem SS'i atıp hem not kısmına İngilizcesini mi yazsam?

Dosya Ekleri

• Screenshot_95.png
    Screenshot_95.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
@CyHan_Atalay

ENEBA'nın Türkçe olarak destek verip vermediğini bilmiyorum açıkçası. Yazabiliyorsanız İngilizce olarak yazın. Ekran görüntüsünü de eklemeyi unutmayın.
Tamamdır. O zaman SS'i direkt atarım ama aşağıya not kısmı gibi yere de SS'i açıklarım. Tekrar teşekkürler :) 50TL'nin peşine de düşürmeselerdi iyiydi :D

Konuyla ilgilenenler tekrardan merhaba. İade yapmışlar ki umarım kartıma yapmışlardır :D Çünkü ENEBA cüzdanı diye bir şey var ona da iade yapabilir.

Şimdi kayıt falan aldım lakin kayıt için bir bölüm yoktu o yüzden o iş kaldı. Sadece tarif edilen ekran görüntülerini bizzat çektim ve ilettim. 4 5 gün sonra cevap verdiler. Herkese teşekkür ediyorum. Konunun çözümüyle en yakın alakaya sahip mesajı da çözüm olarak işaretledim.

Yazdıklarımda olduğu gibi ENEBA bakiyeme iade edilmiş. Gerçi fiyatın ne kadar olduğunu unutmuşum ucuz bir fiyat olduğu için sıkıntı yok. ENEBA cüzdanıma iade yapılması hafta değil günleri bırakın bir kaç saat almış bu arada.

Dosya Ekleri

• Screenshot_107.png
    Screenshot_107.png
    2,1 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı