Enerji içecekleri arasında tad farkı var mı?

Palmer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Monster, Red Bull ve hotline bunlarin arasinda cok buyuk tad farklari var mı? Eger yoksa hotline alacağım cunku cok ucuz 😄

Hotline adını bile duymadığım bir marka ama genel olarak RedBull ile Monster arasında çok fazla bir fark yok diyebilirim. İkisi de hemen hemen aynı tadı veriyor bana. Ayrıca sırf ucuz diye bilinmedik bir marka enerji içeceği almak iyi bir fikir değil. Bizzat deneyimledim ve ömrümden bir kaç saat tuvalette geçti gitti 😃 .

Tamam hocam teşekkürler o zaman hotline alacağım aralarinda bayağı fiyat farki var cunku iyi aksamlar.

Hotline güzeldir çok içtim hocam tavsiye ederim fiyatı da uygun iyi akşamlar.

Hotline adını bile duymadığım bir marka ama genel olarak Red Bull ile Monster arasında çok fazla bir fark yok diyebilirim. İkisi de hemen hemen aynı tadı veriyor bana. Ayrıca sırf ucuz diye bilinmedik bir marka enerji içeceği almak iyi bir fikir değil. Bizzat deneyimledim ve ömrümden birkaç saat tuvalette geçti gitti 😃.

Ben hotline çok içtim hocam hiç yaşamadım bundan.

Çok ucuz olanlarında ciddi fark oluyor ve tatları kötü. Fakat bugün bir enerji içeceği satın aldım gayet F/P. Redbull'u pek aratmaz.

İşte bu resimdeki. Not: İrlanda ürünüdür.
1718753305504.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı