Enes Batur, şehit öğretmen Aybüke Yalçın'ın okuluna Robotik Kodlama sınıfı yaptırdı

Kendisini sevmem ama kral hareket.

Evet, birçok içeriği çalıntı fakat bu konuda bunu konuşmuyoruz, lütfen konuyu dağıtmayalım. Sonra burası ''Çalıntı mı değil mi?'' olur.

Gündemde kalkmak için videosu çekmiştir +20M gelir her zaman böyleydi gündemde olmaktan başka bir şey değil.
Özellikle şehit Aybüke Yalçın çalıştığa okula yapmak O7 derim.

Gündemde kalkmak için videosu çekmiştir +20M gelir her zaman böyleydi gündemde olmaktan başka bir şey değil.
Özellikle şehit Aybüke Yalçın çalıştığa okula yapmak O7 derim.
Kimin yaptığı, neden yaptığı beni zerre ilgilendirmez. Ben ne yaptığına bakıyorum.

Aslında ön yargının nedeni izlenmesi için biraz küçük yaşa hitap etmesi, dolayısıyla da sevmeyen büyük bir kitle var. KendineMüzisyen ile yayın yaparken gayet doğaldı ve davranışları falan samimiydi. Bu hareketi ile de kanıtlamıştır herhalde bunu.

Pek gerçekçi bulamadım ama yine de iyi bir şey. Eğer bunu kendi hesabında paylaştı ise çıkar vardır. Yoksa takdir ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…