Enes3078 neden moderatör değil?

• Konuyu başlatan YFK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.935
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran görüntüsü 2021-03-30 205310.png

Aslını söylemek gerekirse daha önce moderasyon ekibi tarafından teklif geldi fakat belirttiğim gibi üniversite sınavı önümdeki tek engel. Moderatörlük zaman ve emek ister. Ve eğer 12. sınıf olursanız belirli vakitlerinizin olmadığını, her şeyi ihtimallere bağlı olduğunu görürsünüz. Ek olarak benim yok ama başkalarının özel durumu olabilir. Özel duruma sahip birisi bunu söylemekten çekinebilirdi. :) Yani uluorta yerde söylemeyin bunu. :D

Yine de bu düşünceleriniz için minnettarım. Üniversite sınavı sonrası moderatörlüğü düşünüyorum gerçekten de.

Hayrola, yönetime dedikleriniz yetmedi, şimdi de moderatörleri de mi kendiniz seçmek istiyorsunuz? 🤣

@Enes3078 alınma bu arada, sana karşı demedim. Sana önceden teklif geldiğini ve müsait olmadığın için kabul etmediğini biliyorum. Belki de bu süreci atlattıktan sonra bir daha teklif gelir.:)

@Enes3078 alınma bu arada, sana karşı demedim. Sana önceden teklif geldiğini ve müsait olmadığın için kabul etmediğini biliyorum. Belki de bu süreci atlattıktan sonra bir daha teklif gelir.:)

Yok hocam bilmez miyim sizi? Gönül isterdi ki Akil hoca ve sizinle beraber moderatörlük görevimizi yapalım ama nasip olmadı. Kısmetse başka bir zamana hem siz hem de ben moderatörken bi' takılalım. :)

Ek olarak bir daha teklif gelmeden sınavdan hemen sonra ben başvuracağım sanırsam. Daha fazla bekletmek ayıp olur değil mi? :D

Aslını söylemek gerekirse daha önce moderasyon ekibi tarafından teklif geldi fakat belirttiğim gibi üniversite sınavı önümdeki tek engel. Moderatörlük zaman ve emek ister. Ve eğer 12. sınıf olursanız belirli vakitlerinizin olmadığını, her şeyi ihtimallere bağlı olduğunu görürsünüz. Ek olarak benim yok ama başkalarının özel durumu olabilir. Özel duruma sahip birisi bunu söylemekten çekinebilirdi. :) Yani uluorta yerde söylemeyin bunu. :D

Yine de bu düşünceleriniz için minnettarım. Üniversite sınavı sonrası moderatörlüğü düşünüyorum gerçekten de.
Görmek isteriz hocam sizi moderatör olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı