Çünkü her bilgili, saygılı, düzgün ve kriterlere uygun olan üyeler moderatör olamaz.Neden olmasın?
Yönetime dedikleriniz yetmedi, şimdi de moderatörleri kendiniz mi seçmek istiyorsunuz?![]()
@Enes3078 alınma bu arada, sana karşı demedim. Sana önceden teklif geldiğini ve müsait olmadığın için kabul etmediğini biliyorum. Belki de bu süreci atlattıktan sonra bir daha teklif gelir.![]()
Ek olarak bir daha teklif gelmeden sınavdan hemen sonra ben başvuracağım sanırsam. Daha fazla bekletmek ayıp olur değil mi?![]()
Görmek isteriz hocam sizi moderatör olarak.Aslını söylemek gerekirse daha önce moderasyon ekibi tarafından teklif geldi fakat belirttiğim gibi üniversite sınavı önümdeki tek engel. Moderatörlük zaman ve emek ister. Ve eğer 12. sınıf olursanız belirli vakitlerinizin olmadığını, her şeyi ihtimallere bağlı olduğunu görürsünüz. Ek olarak benim yok ama başkalarının özel durumu olabilir. Özel duruma sahip birisi bunu söylemekten çekinebilirdi.Yani uluorta yerde söylemeyin bunu.
Yine de bu düşünceleriniz için minnettarım. Üniversite sınavı sonrası moderatörlüğü düşünüyorum gerçekten de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.