Engelli maaşını fırsata çevirenler

AkaiYoru

Hectopat
Yer
Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye
Bir tane akrabamız var. Çocuğu engelli. Engelli çocuğu var diye engelli maaşı alıyorlar. Buraya kadar her şey normal. Gelelim anormal olan kısma. Bu engelli maaşı geliyor diye çalışmıyorlar. Evet çalışmıyorlar. Ciddiyim. Evi Ultra lüks koltuk, kanepe, televizyon ve telefon ile doldurdular. Şimdi zoruna mı gitti, kıskandın mı gibi şeyler yazmayın. Bu arkadaşlar hazır para geliyor diye çalışmıyorlar. Evi lüks ile dolduruyorlar ve diğer insanlara hava atıyorlar. Siz bundan mı aldınız? Bu çok kötü.
Sizin bu çayınız mı var? Bu çay dandik. Gibi yıkıcı ve üzücü kelimeler ile karşısındakiler ile alay ediyorlar. Ve göbekleri de maşaallah yani. Onlarca kanser, smi hastası varken bunların yaptığı haksızlığı devlet nasıl görmez? Yani anlamıyorum. Her gün Twitter'da smi, kanser hastaları hashtag açıp sesini duyurmaya, ilaçlar için para toplamaya çalışırken bu beleşçiler engelli maaşı ile ahkam kesiyor. İçimi döktüm sizlere. Umarım durumu izah edebilmişimdir. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Teşekkürler...

Evi bu kadar lüks eşyayla gıdayla nasıl doldurabiliyorlar acaba hiç çalışmadan, garip. Çalışıyorlardır. Dediğiniz gibi evde kimse çalışmayıp evi lüks eşya ve gıdalarla doldurabiliyorlarsa en az 6000 TL engelli maaşı almaları gerekiyor. Ve 6000 TL az para değil, o kadar kolay verilecek para değil. Yanlış anlaşılma var galiba, troll konu olacağını sanmıyorum.

1000-2000 TL ile bu ülkede anlattığın kadar lüks yaşanıyorsa bu miktarın birkaç katı fazla kazanan kendime üzüldüm açıkçası

Sen konuyu yanlış anlamışsın. O suyun kaynağı engelli maaşı değil, cok farklıdır

Bizim orada da 3 tane engelli çocuklu bir aile var hepsi zihinsel fiziksel hepsi var.
Ödenek isteyip tatile gittiler sonra belli olunca dava açıldı bunlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…