Engelli olduğumun farkındayım

"zihinsel engelli" tanisini siz kendi kendinize mi koydunuz yoksa doktorlar mi?

Doktorlar hocam lütfen yazdıklarım okuyunuz
Şimdi şöyle bir şey var arkadaşlar. Ben yürümeyi konuşmayı çok geç öğrendim normal insan gibi iyi kötüyü ayırt edebiliyorum. Ayırt etme kapasitem çok yüksek, birçok işin altından kalkabiliyorum ama lakin ödev ders matematik soru çözme gibi kavramları kendi akranlarımdan çok çok altında öğreniyorum. Ve doktorda dedi ki bu çocuğun başka okulda okuması gerekiyor. Yani kendi gibi kapasitesi olan çocukların okulda okuması gerekiyor dedi ama o çocuklara bir bakıyorum, öğretemezsin. O çocukları Allah'ın zoruna gitmesin ama bildiğin öyle bir şey surat yapıları şekilsiz iskelet yapıları şekilsiz yürüyüşleri şekilsiz kötüyü iyi ayırt edemiyorlar garip. Hani çözemedim ben.

Raporum var evet çocukken alınmış bir raporum var ve süresiz almış şimdi iptal edemiyorum çok sıkıntı her şeyde sıkıntı yaratıyor ne yapacağımı şaşırdım.
Şu da var işin garip yani raporum olmasına rağmen askere elverişlidir raporu verildi 🤣

Ücretli 20€ euro istiyor.

Ücretli 20€ euro istiyor.

Soruyu yaptığı zaman sende para istiyor 🤣 boşu boşuna 5 dk uğraştık.
Ben daha önce yapmıştım, ücretsizdi. Belki de yanlış hatırlıyorum, belki de başka bir sitede yapmış olabilirim.

@teyfok
Bu arada, vaktinizi aldığım için özür dilerim.

Son düzenleme:
"Zihinsel engelli" tanisini siz kendi kendinize mi koydunuz yoksa doktorlar mi?
Galiba zamanında kendini ifade edemediği için yanlış teşhis kurbanı olmuş.

Okuma ve yazmayı ilkokul sonunda söken çocuklar görmüştüm ama durumu garipsememiştim, konu sahibinin sorunu biraz garipmiş, yeniden heyet raporu alması gerekebilir.

Okuma ve yazmayı ilkokul sonunda söken çocuklar görmüştüm ama durumu garipsememiştim, konu sahibinin sorunu biraz garipmiş, yeniden heyet raporu alması gerekebilir.

Ya hocam şimdi ben doktora gitsem süresiz bu engelli raporu bu bir şekilde sistemden düşer mi yani 40'ın altına inse.

Çünkü bildiğim kadarıyla evlenmeme engel olacak zihinsel engelliyim diye devlet önüme bir engel koyacak yani böyle saçmalıkları da varmış yani Arap saçına dönmüş bir durumun içindeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı