Enis Kirazoğlu korsan oyun mu oynuyor?

Oyun ilk çıktığında hatalar olduğu için para vermek istememiş olabilir. Ayrıca video 6 yıl önce çekilmiş, o zamanlarda parası olmayabilir. Denemek için indirmiş zaten oyunu.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 1701971

Bilenler vardır SkidrowReloaded adlı bir korsan grubu var ve bu grup kırdıkları oyunların içine kendi adlarını veriyor. Bende test etme amacıyla bu grubun kırdığı AC Unity oyununu indirdim ve HUD ekranında aynı RLD yazısı yazıyor. Normalde orijinal alındığında kendiniz isim girebiliyorsunuz.
Enis Kirazoğlu benim ve birçok kişinin sevdiği oyun sektöründe tanınmış ve başarılı bir kişidir. Eleştirmek amacıyla bu konuyu açmadım, sadece aklıma takıldı sormak istedim yoksa herkes istediği gibi oyununu oynamakta özgür.
Ah, ah. Bahsettiğin bir grup değildir, bir sitedir ve dandik bir sitedir. İçinde scene gruplarının ismi gecen siteleri kullanmayın. İkincisiz, skidrow ayrı, reloaded ayrı bir gruptur ve o oyunu kıran Reloaded'dir, çünkü kısaltması RLD.

Ayrıca adamakıllı eski video. Yeni olsa neyse.
 
O videonun ilk atıldığı zamanlarda da altta bu konuyla ilgili bir geyik dönmüştü diye hatırlıyorum, yani evet, en azından oyun görüntülerinde yer alan oyunun korsan sürüm olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz.
 
6 yıl önce ki Enis'in durumu ile şimdi ki Enis'in durumu aynı değil muhtemelen hocam.
 
6 yıl önce ki Enis'in durumu ile şimdi ki Enis'in durumu aynı değil muhtemelen hocam.

Hocam öyle diyorsunuzda, peki 6 yıl önceki oynadığı oyunlar korsanmı olmuş oluyor şimdi?

(Ben T.C. şartlarında korsana karşı değilim sadece belirttiğim gibi o videosunda korsan olup olmadığını merak edip konuyu açmış biriyim ve Enis Kirazoğlu'nu severim.)

Ayrıca skildrow kısmını gereksiz yere yazmışım oraya düzenlemeyi unutmuşum ahlayıp üfleyerek ne anlatmaya çalışıyorsun bu şekilde egonu tatmin edebiliyorsan ayakta alkışlıyorum seni.
 

Geri
Yukarı