Banka/Kart Enpara ile Steam ve Diğer Dijital Platformlarda %50 İade

• Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 8.898
Babamın encardı ile bunu yaptım ancak kampanyaya dahil bile etmediler, borçtan borca sokup 2 kuruş vericem diye milleti kandıran bomboş kampanyaları olan üç kağıtçıdır enpara, finansbank ta Türkiye'nin dolandırıcı bankasıdır.

5000 lira borcu olan 75 liranın peşine düşmez ancak benim borcum yok😂 ben 200 liralık harcamanın 75 tlsini alayım dedim o da tam tahmin ettiğim gibi hesabımı kapattırdığım enparacık vermeye niyetlenmedi bile, dediğim gibi boş kampanyalarını alıp başına çalsın dünyanın en iyi fiyaskosu, yapı kredi ile senelerdir memnunum ben, kampanyaları da güzel işine gelene

Arkadaş kredi kartı ile demiş. Sen hesap kartı ile yaptığın için olmuş olabilir mi?
encard zaten kredi kartı, fark etmez yine de bu dolandırıcı ve sahtekar olmadıkları anlamına gelmiyor, ben kurtuldum hesabı kapattırarak 2 kr eft indirimi alacam diye saçma sapan kampanyaları ve hiçbir halta benzemeyen mobil uygulamasına katlanamam, atmleri zaten Allah'ın lanetlileri

encard zaten kredi kartı, fark etmez yine de bu dolandırıcı ve sahtekar olmadıkları anlamına gelmiyor, ben kurtuldum hesabı kapattırarak 2 kr eft indirimi alacam diye saçma sapan kampanyaları ve hiçbir halta benzemeyen mobil uygulamasına katlanamam, atmleri zaten Allah'ın lanetlileri

Encard bir kredi kartı değildir. İyi akşamlar.

1683567890295.png

Her banka herkese göre dolandırıcıdır.

Encard bir kredi kartı değildir. İyi akşamlar.

Eki Görüntüle 1771709

Düz enpara yazıyormuş evet baktım şimdi kusura bakma reis. O kadar umrumda değil ki kartları uygulamaları isimleri bile aklımda değil. İyi akşamlar.

Yukarıdaki arkadaş Enpara banlamış galiba, ondan böyle sinirli herhalde. Ne yaptıysa artık 😂
Ne banlaması, bayramın birinci günü bayramlaşmaya aradım hesabımı kapattırdım alay ederek. Her şeyiyle boş bir oluşum fazla kasmaya gerek yok😂

Akbank Axess kullanıyorum öğrenci kartını. EFT & Havale ücretsiz. Fast ile ücretsiz bir şekilde her bankaya istediğim zaman gönderebiliyorum. Bu yüzden bu kartı tercih ettim öğrenci olarak. Kampanyalarından çok kazandırmıyor zaten 2 bin limiti var. 1000 liraya 100 lira kampanyaları vs. var ama o sayılarda harcama yapmıyorum. Belki İşBankası öğrenci kredi kartı alabilirdim herkes tavsiye ediyordu çünkü ama onda da araştırdığımda sanırsam ayda sadece 2 kez EFT & Havale ücreti almıyormuş o yüzden tercih etmek istemedim. Cashback kampanyalarını Akbank da yapıyor bu arada öğrenciyseniz.

Akbank Axess kullanıyorum öğrenci kartını. EFT & Havale ücretsiz. Fast ile ücretsiz bir şekilde her bankaya istediğim zaman gönderebiliyorum. Bu yüzden bu kartı tercih ettim öğrenci olarak. Kampanyalarından çok kazandırmıyor zaten 2 bin limiti var. 1000 liraya 100 lira kampanyaları vs. var ama o sayılarda harcama yapmıyorum. Belki İşBankası öğrenci kredi kartı alabilirdim herkes tavsiye ediyordu çünkü ama onda da araştırdığımda sanırsam ayda sadece 2 kez EFT & Havale ücreti almıyormuş o yüzden tercih etmek istemedim. Cashback kampanyalarını Akbank da yapıyor bu arada öğrenciyseniz.

Öğrencilere kesinlikle papara öneririm. Trendyolundan spotifysine kadar çeşitli mecralarda büyük rakamlar olmasa da her ay cashback yapıyor. 10 lira 10 liradır. 20 lira 20 liradır. Süreli Para puan vs yerine tercih etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı