Merhaba;
Bu profix elektronik denen kişi çok güvenilir ve işinin ehli diyorsunuz, ama internette bedava bulunan VRAM test programı 'mats mods' programını 6500TL'ye sadece kendi isminizi yazarak tam olarak '6500TL'ye satıyor.
Bir kere bu işler şans işidir görüntü vermeyen bir ekran kartının Chip'i bozuksa bunu tamir etsenizde hiçbir fark olmayacak ve görüntü vermemeye devam edecektir. Zaten 100 150TL'lik bir kartın tamire verilmesinin hiçbir anlamı yok ve siz 300TL'ye yaptığınız işi 100 150 TL'lik bir ekran kartı olduğu için 50TL'ye mi yapacaksınız?
Kardeşim ben programı bilemem satıyor mu satmıyor mu ayrıca o programı çok aradım bulamadım özellikle AMD kartlar için olanı yok. O kişinin vicdanına kalmış beni işçiliği ilgilendiriyor. Ensa'dan bozuk diye geri verilen kartları bu iki servis yapıp çalışır teslim ediyor müşteriye. Tamam herkes kart yapamaz ya da kartta sorun vardır bulamaz ama 30 gün bilemedin 2 ay insanları Bekletip'te sonra gelip kartın arızalı olmadı dersen o iş olmaz. Ayrıca ensa dediğiniz yer bilerek uzun süre bekletiyor. Gelen kartlarla mining yapıyorlar