hubahuba2211
Femtopat
Arkadaşlar pandemi zamanı öyle bir yattım ki kaslarım falan sıfır futbol bile oynayamadım o derece kötü oldum ensemde yağ var. Yağ dedigim ensem ense değil az da olsa bunu nasıl azaltabilirim?
Bölgesel olarak yağ yakamazsın. Temiz bir diyet ve antrenman ile hallolur hocam.Arkadaşlar pandemi zamanı öyle bir yattım ki kaslarım falan sıfır futbol bile oynayamadım o derece kötü oldum ensemde yağ var. Yağ dedigim ensem ense değil az da olsa bunu nasıl azaltabilirim?
Hocam nasıl önerebilirmisiniz ben şuan korse takıyorum hem azda olsa kifozum ve skolyozummvarBölgesel olarak yağ yakamazsın. Temiz bir diyet ve antrenman ile hallolur hocam.
Hocam spor yapmanın skolyoz ve kifozla bir bağlantısı yok ki. Hem bazı hareketler iyi bile gelir. Tek yapman gereken eğer imkanın varsa spor salonuna yazılıp, diyet yapmak ya da diyet yapıp sabahları veya akşamları koşuya, yürüyüşe çıkmak. Her gün 1 saat düzenli yürüsen ve diyet yapsan zaten kalorik açık kurarsın. Zaman içinde de yağların erir.Hocam nasıl önerebilirmisiniz ben şuan korse takıyorum hem azda olsa kifozum ve skolyozummvar
Teşekkür ederim hocamHocam spor yapmanın skolyoz ve kifozla bir bağlantısı yok ki. Hem bazı hareketler iyi bile gelir. Tek yapman gereken eğer imkanın varsa spor salonuna yazılıp, diyet yapmak ya da diyet yapıp sabahları veya akşamları koşuya, yürüyüşe çıkmak. Her gün 1 saat düzenli yürüsen ve diyet yapsan zaten kalorik açık kurarsın. Zaman içinde de yağların erir.
Hocam yüzme iyi gelir miHocam spor yapmanın skolyoz ve kifozla bir bağlantısı yok ki. Hem bazı hareketler iyi bile gelir. Tek yapman gereken eğer imkanın varsa spor salonuna yazılıp, diyet yapmak ya da diyet yapıp sabahları veya akşamları koşuya, yürüyüşe çıkmak. Her gün 1 saat düzenli yürüsen ve diyet yapsan zaten kalorik açık kurarsın. Zaman içinde de yağların erir.
Hangi sporu yaptığın çok farketmez. Dediğim gibi kalori açığı oluşturman yeterli. Beslenmene dikkat et, spor yap gerisi gelir.Teşekkür ederim hocam
Hocam yüzme iyi gelir mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.