Enteresan Rüya

Toplasan 2-3 kere olmuştur ama en fenası üşüttüğümde olmuştu. Baya karmaşık olaylar dönüyordu keşke bir yere yazsaydım tam detaylarını hatırlamıyorum 😞
Karabasan, öyle olay yaşattığını bilmiyorumda. Bana karabasan geldiği zaman, uyandığımı zannediyorum. Ama yatağımdan kımıldayamıyorum. Ne kadar zorlayıp kalkmaya çalışsan da sanki kuvvetli basınç seni yatağa gömdükçe gömüyor gibi oluyor.

Karabasan, öyle olay yaşattığını bilmiyorumda. Bana karabasan geldiği zaman, uyandığımı zannediyorum. Ama yatağımdan kımıldayamıyorum. Ne kadar zorlayıp kalkmaya çalışsan da sanki kuvvetli basınç seni yatağa gömdükçe gömüyor gibi oluyor.

Emin değilim o karabasan olmayada bilir ama hiç öyle bir rüya veya her neyse görmemiştim. Dahada görmedim.

Emin değilim o karabasan olmayada bilir ama hiç öyle bir rüya veya her neyse görmemiştim. Dahada görmedim.
Hasta olduğun zaman gördüğün rüya genelde kabus oluyor. Kabus gördüğün zaman galiba çok ateşli oluyor insan. Ben bir kere kabus gördüm o zamanda 2. sınıfta falandım. Rüyada herkes birbirini taşlıyordu. Böyle koca koca taşları birbirine atıyorlardı, herkes çok öfkeliydi. Bana da zarar verecekler diye çok korkmuştum. :D
@Wilson Fisk Bu konularda çok yazdım böyle. Geçen sene 2 günde bir düzenli olarak uğruyordu bana bak başka konuda gördüğüm bir rüyayı anlatmıştım zor kendime gelmiştim buyur oku istersen.
Okuyacağım bunu.
Şimdi okudum. Şöyle bir hayal ediyorum da cidden çok korkunçmuş. Ben bir kere böyle cinli rüya görmüştüm. İşin bugunu bulmuştum. Gördüğüm rüyanın sonunu anlatayım. En son olarak benim yanımda olan yoldaşlarım var ve karşımızda cin grubu var. Hepimiz bir cini elimize alıp dövüyoruz. Bugu burda buldum ben ezan okuyarak dövüyorum o yüzden cin bana hiçbir şey yapamıyor. Sonra galip taraf biz oluyorduk ve film bitiyordu. Yani rüyanın başında bilgisayarda korku filmi izlemek istiyorum ve açıyorum izlerken aslında izlediğim filmi ben oynuyorum. Tabi film bitince otomatik olarak video playerden çıkıyor ben o zaman farkına varıyorum bunca şey film miydi diye. Sonra abim geliyor diyor ki "Aaa bilgisayarda film mi var bende izleyeyim." Filmi yaşama sırası ona geliyor. :D

Son düzenleme:
Hocam çeviriye part part koydum dinledim. :D rüyanın devamını görürsen yaz. :D Rüyaya bak ya. :D
1592257676886.png

Ezan okuyarak dövmek iyi de yanımda yardımcı olmuyor. Karşıda da 4-5 tane cin olmuyor kalabalık olunca ezan yerine kelime-i şehadet okumak istiyor ortamın geriliminden insanın eli ayağı ağzı kitleniyor.

@Silinen üye Benim rüyayı da dinlesene çeviriden aha burada 🙏

Ezan okuyarak dövmek iyi de yanımda yardımcı olmuyor. Karşıda da 4-5 tane cin olmuyor kalabalık olunca ezan yerine kelime-i şehadet okumak istiyor ortamın geriliminden insanın eli ayağı ağzı kitleniyor.

@Silinen üye Benim rüyayı da dinlesene çeviriden aha burada 🙏
Gece dinleyecem hocam duruma göre. :D Şuan müsait değilim.

Bende bir ara bu PC işinde kafayı yemiştim. Rüyamda dolabımın içinden laptop çantası çıkıyordu bende onu açıyordum laptop çıkıyordu MSI kırmızı bir laptop eminim ama. Sonra uyandım çok üzülmüştüm gerçek değil diye sonra dolabı açtım alien yeşil-siyah bir bilgisayar çıktı. Tam aha gerçek derken uyandım ve dolabı açınca kıyafetlerim beni karşıladı en üzüldüğüm rüyalardan biriydi.

Hocam çeviriye part part koydum dinledim. :D rüyanın devamını görürsen yaz. :D Rüyaya bak ya. :D
Eki Görüntüle 592833
Keşke öyle bir şansım olsaydı. Bugüne kadar birçok rüyam böyle yarım kaldı. :D
En uzun rüya 7 saniyedir... :D Bu araştırma ne kadar doğru bilmiyorum ama, hocam siz baya film çekmişsiniz.
7 saniyelik rüyamı yarım saatte anlattığım olmuştu :D
Bende bir ara bu PC işinde kafayı yemiştim. Rüyamda dolabımın içinden laptop çantası çıkıyordu bende onu açıyordum laptop çıkıyordu MSI kırmızı bir laptop eminim ama. Sonra uyandım çok üzülmüştüm gerçek değil diye sonra dolabı açtım alien yeşil-siyah bir bilgisayar çıktı. Tam aha gerçek derken uyandım ve dolabı açınca kıyafetlerim beni karşıladı en üzüldüğüm rüyalardan biriydi.
Böyle benzer bir rüyayı 7 yaşımdan küçük olduğum zamanlarda görmüştüm. Belki bilen bilir deodorant şişesinin önünde beyaz bir top olur. Bu topla oynaması çok zevkliydi. Betona vurduğunda çok iyi zıplardı. Rüyamdayken bu topla oynadığımı gördüm. O rüyayı görürken kolumu yastığın üzerinden uzatmış yüzüstü uyuyordum. Topla oynarken oynarken, bir ara topu avucumun içinde tutuyorken uyandım. Uyandığımda avucum kapalıydı, gözlerimi açtım yavaş yavaş elime baktım, bomboş görünce çok büyük hayal kırıklığına uğradım. :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı