Gördüğünüz saçma rüyalar

Benim gördüğüm rüyaları normal bir insan görse rüyasında ölür. En iyi ihtimalle yataktan sakat kalkar.

Bir tanesini anlatayım;

Bir oda düşünün altı üstü yanları var sadece 1 tarafı açık ama o kadar uzun ki sonu gözükmüyor. Resim olarak benzerini buldum ama bu kadar şaşalı değil sade tek renk bir oda o kadar.
ss.jpg


Buna benzer ama yanlardan manzara falan gözükmüyor kapalı. Yani dar alan fobim de var iyice içi daralır insanın hani delileri kapattıkları beyaz bir oda var ya ona benziyor. Tam önümde de bir tane masa var arkam duvara dayalı bir şekilde. Hatta paintten çizip öyle devam edeyim;

ssss.png


Bu şekilde odada lamba olmamasına rağmen apaydınlık içerisi.
İlkten anlam veremiyorum sadece odanın sonunu görmeye çalışıyorum çünkü gidilecek hiçbir yer yok lakin birden ışıklar kapanıyor. Kapkaranlık. Sadece siyah başka hiçbir şey gözükmüyor ton bile yok. 2 saniye sürüyor bu karanlık ışıklar açıldığı gibi neredeyse kalp krizi geçirmeme sebep olacak o manzarayı görüyorum. Önümde cin kavmi hepsi bana bakıyor tüm odayı doldurmuşlar arkaya sonsuzluğa kadar uzanıyor sıkış tepişler masanın hemen 2 metre ilerisinden ta uzaklara kadar. Ama bu durum anlatılamaz. Uyandığımda bile ilk yarım dakika kendime gelememiştim kısaca anlatayım;
  • Rüyaya başlıyorum 1 tarafı sonsuza kadar uzanan bir odadayım
  • Tam önümde bir masa görüyorum o kadar
  • Işıklar birden kapanıyor
  • Işıklar 2 saniye sonra birden açılıyor
  • Önümde beni öldürme arzusu ile tutuşan kalabalık cin suretleri
  • Ne kaçacak bir yer var ne de savaşacak materyal
Yani bir de korku duygusu, gerilim hat safhada normalde başıma gelse de korkarım ama bu rüyada öyle böyle değil kendinden geçiyor insan. Yani rüyanın vermiş olduğu ekstra bir ürperme duygusu var böyle karnın çekiliyor. Hepsi karşında gözlerini sana dikmiş sayamazsın sonsuza kadar uzanıyorlar sonunu göremiyorsun. O şekilde 5 saniye kadar eceli bekledim. Gelmedi, uyandım.

Sonra buna benzer bazıları daha kötü bazıları daha böyle nasıl desem daha gerçekçi ama biraz daha hafif rüyalar gördüm ta ki geçen seneye kadar 1.5 yıldır çok şükür böyle saçma rüyalar görmüyorum.
 
La sıcak su olsa kaçacak yer ararlar materyaldan kasıt hiçbir şey yok. Üstümdeki kıyafetlerden başka.

En kötü masayı siper yapıp üstlerine koşup kendime yer aça aça kaçayım diyeceğim sonu yok odanın. Rüyada bunlar da gelmiyor aklına o manzara karşısında dona kaldım belki de rüya olduğu içindir.
 
Sanırım en saçma rüyalar; gerçek hayatta olan yerleri biraz değiştirilmiş olarak görüyorum ve rüyalar çok saçma yerlerden birleşiyor. Örnek vermek gerekirse okulumdayım, okulun kapısından çıkıyorum bir anda farklı bir yere çıkıyorum. Tren istasyonu, hava alanı gibi yerlere.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı