Entübe olan hasta kurtulabilir mi?

Makaleler
18
Selamlar. Malum COVID anneannemi de buldu. Dün iyiydi ama bügün durumu kötüleşti. 66 yaşında olması lazımdı. Şu an entübede nefes alamıyor.

Merak ediyorum araştırıyorum da sizlere de sormak istedim. Entübe olan hastanın kurtulma şansı nedir?

Yakın çevrenizde bu yaşlarda entübe olup kurtulanlar var mı?

Şimdiden teşekkürler. En azından yorumlarınızı okuyarak biraz moralimi düzeltebilirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Entübe hastaların da elbette iyileşme şansı var. Size bir oran veya şans yüzdesi verecek bilgiye veya tecrübeye sahip değilim, (zaten bu hastadan hastaya değişir) ama entübe hastalar da iyileşiyor, imkansıza yakın bir durum da değil, umudunuzu kaybetmeyin. Çok geçmiş olsun, umarım güzel haberler alırsınız yakında.

Selamlar. Malum COVID anneannemi de buldu. Dün iyiydi ama bügün durumu kötüleşti. 66 yaşında olması lazımdı. Şu an entübede nefes alamıyor.

Merak ediyorum araştırıyorum da sizlere de sormak istedim. Entübe olan hastanın kurtulma şansı nedir?

Yakın çevrenizde bu yaşlarda entübe olup kurtulanlar var mı?

Şimdiden teşekkürler. En azından yorumlarınızı okuyarak biraz moralimi düzeltebilirim teşekkürler.

Dedem, hastane de rahat nefes alabilmesi için cihaza bağlandı korona kaptığında, şu an da maşallah turp gibi. Merak etmeyin, her şey olacağına varır. Duanızı eksik etmeyin yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı