Epic Game Store "Kredi kartın reddedildi"

xandebinho

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar siteden oyun almaya çalışıyorum fakat "Kredi kartın reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayınca iletişime geç" gibi bir hata alıyorum. Steam gibi yerden sorun olmadan alışveriş yapabiliyordum. Desteğe ulaşmaya çalıştım fakat yardım alamadım. Nasıl çözebilirim fikri olan var mı?

ben hem garanti kredi kartı hem enpara kredi kartı hem enpara debit kartı hem garanti debit kartı ile denedim. hiçbiri ile olmadı. türkçe karakterden mi oluyor diye adres vs. türkçe karakterleri falan temizledim. yine değişen bir şey olmadı.

Arkadaşlar siteden oyun almaya çalışıyorum fakat "Kredi kartın reddedildi. Lütfen daha fazla bilgi için kredi kartı sağlayınca iletişime geç" gibi bir hata alıyorum. Steam gibi yerden sorun olmadan alışveriş yapabiliyordum. Desteğe ulaşmaya çalıştım fakat yardım alamadım. Nasıl çözebilirim fikri olan var mı?

Hocam sağ altta ödeme yöntemi olarak kaydedeceğine dair bir seçenek var. Eğer onun yanındaki tiki kaldırıp sipariş verirseniz ödemeyi alıyor. Kendi Garanti banka kartımda denedim oldu. Tek sorun her sipariş için baştan kart numarası falan istiyor.

Ben Garanti Banka Kartı ile alışveriş yapmaya kalktığımda aynı sendeki sorun ile karşılaştım. Sonra aklıma geldi kartın internetten alışverişi kapalıydı. Açtım sorunsuzca alışverişimi yaptım. Belki senin de internetten alışveriş özelliğin kapalı olabilir.

Ben Garanti kredi kartı ile sorunsuz alışveriş yaptım. Tek farklı yaptığım şey bu kredi kartını hatırla tarzı bir yazı vardı onun yanındaki tiki kaldırdım. Bu tek seferlik bir ödemedir kredi kartını kaydetme gibi bir yazı oldu.

Hocam sağ altta ödeme yöntemi olarak kaydedeceğine dair bir seçenek var. Eğer onun yanındaki tiki kaldırıp sipariş verirseniz ödemeyi alıyor. Kendi Garanti banka kartımda denedim oldu. Tek sorun her sipariş için baştan kart numarası falan istiyor.
Aynı sorunu Ziraat Genç Bankkart ile yaşadım araştırırken yorumunuzu görüp denediğimde satın alımım onaylandı. Teşekkürler.

Sen varya adamsın!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı