Epic Games ''0xc0000142'' hatası

Benker

Megapat
Yer
Adana, Turkey
Daha fazla  
Yeni bir oyun bilgisayarı toplamıştım. Yavaş yavaş yazılımları yüklüyordum. Neredeyse bitmişti. G29 direksiyon için Logitech G Hub yükledim. Fakat bir türlü direksiyon yazılımının indirilmesi bitmedi. Saatler sonra sıkıldım ve kapatıp G Hub'ı sildim. Arkasından eski yazılımı olan Gaming software i indirdim. Sorunsuz yüklendi,
Direksiyonum tanındı.

Artık ATS/ETS oynayabilirim diye Steam'i çalıştırmak istedim. Steam açılmadı. "Failed to load steamui.dll" hatası belirdi. Birkaç video izledim önerilenleri uyguladım olmadı. Steam'i kaldırıp tekrar kurmak işe yaramadı. Acaba sistem diskinde sorun mu oluştu diye diğer depo diskine kurdum yine olmadı.

Steam'den vazgeçtim, Epic üzerinden bir oyun oynarım diye çalıştırdım o da hata mesajı verdi. Origin'i kontrol ettim neyse ki çalışıyordu dönüp Uplay'e girmek istedim açılmadı. Hata mesajı bile vermiyor. Silip yeniden yüklemeyi deneyebilirim ama neredeyse 3 saattir ne olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Bunların hepsi bir gün önce çalışıyordu. Muhtemelen bir yazılım çakışması var ve bunun Logitech ile alakası var mı bilemiyorum. Bütün oyun yazılımları (Origin hariç) devre dışı kaldı. Diğer her şey normal çalışıyor. Aklıma formattan başka yapacak bir şey gelmiyor.

İlk bilgisayar toplama deneyimimde oyun oynatmayan oyun bilgisayarı yaratmayı becerdim.

Dosya Ekleri

• epic hatası.JPG
    epic hatası.JPG
    17 KB · Görüntüleme: 46
  • steam hata.JPG
    steam hata.JPG
    12,1 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese açık şekilde rapor paylaşın.

DirectX yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Onay beklerken MS hariç bütün servisleri kapatmamı söyleyen bir yardım sitesinin o önerisi işe yaramadı. Dediklerinizi de deneyeceğim. Fix Application Error 0xc0000142 on Windows 10 [Tutorial] (windowshelper.co)
DirectX yüklemek işe yaramadı. Önerdiğiniz yolla elde ettiğim logfile linki şöyle:
Bu nasıl iş yahu? Format bile çözüm olmadı. Bilgisayarıma EPIC uygulaması yüklenmiyor. Formattan sonra installer'ı indirip çalıştırdım. İndirmeleri bittiğinde sesi soluğu kesildi. Tıklayınca açılmıyordu. Görev yöneticisine baktım o pencere de açılıp geri kapanıyor. Yani görev yöneticisini bile çalışmaz hale getirdi. Üşenmedim zaten tam donatmadığım sistemi herşeyi silerek yeniden sıfırladım. Yeni windows kuruyorum ama hala EPIC uygulaması kurulamıyor. Bu defa ne oluyor diye EPIC kurulurken başında bekledim son olarak izin istedi ok dedim ve kayboldu yine görev yöneticisi de normal çalışmaz oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı