Epic Games 29 Aralıkta Büyük Oyun Verecek İddiası!

Billbil-kun adlı kişi Epic Games gizemli oyunlarını önceden tahmin edebiliyor. Bir Tweet'inde ise 29 Aralık'ta güzel bir oyun verileceğini açıkladı.

Eki Görüntüle 1614491

AC oyunlarıdan verebilir Star Wars jeday fallan order olabilir(çünkü üst üste büyük indirimler aldı ve de Game Pass'te var)
 
Yoksa, yoksa RDR 2 mi geliyor?

Bu arada ben dün DS'yi hemen alanlardanım. Directors Cut gitmedi. Sizde durumlar nasıl?
Ben yığılmadan ötürü ortalık sakinleşsin öyle alırım diyordum... Dolayısı ile maalesef Directors Cut'ı kaçırdım Epic de sağ olsun ''Bulup bunamayın vermişiz bedavadan işte şükredin halinize'' modunda takıldığı için konu hakkında da benim bildiğim kadarı ile onların taraftan bir açıklama gelmedi... Umarım Directors Cut edisyonu ile normal edisyon arasında uçurumlar yaratacak kadar farklar yoktur...
 
Bir tane oyun değil bir oyun franchise'si olması bekleniyor. Burada dediklerinizin bir çoğu eleniyor.

 
Ciddi ciddi RDR2 mi bekliyorsun bir doktara görün.
Hocam mesajımı düzgün bir dille okuyarak kinaye yaptığımı anladığınızı varsayarak RDR 2'nin verilmeyeceğini bende biliyorum. GTA 5 bile çıkışından 7 yıl sonra verilmişken RDR 2 daha büyük bir oyun olduğu halde çıkışından 4.5 yıl sonra verilmesi imkansız. Üstelik GTA 5'in ücretsiz verilerek online bölümdeki hilelerin artmasından Rockstar'ın nasibini aldığını ve bunun da RDR 2'nin verilme olasılığını daha da düşürdüğünü söyleyebiliriz. Üstelik bir oyun serisi dediği için RDR 2 listemizden tamamen ayrılıyor. Kinaye yaptığımı anlamadıysanız keşke böyle bir mesaj yazma zahmetinde bulunmayıp "beğenmedim" atıp geçseydiniz.
 
Hocam mesajımı düzgün bir dille okuyarak kinaye yaptığımı anladığınızı varsayarak RDR 2'nin verilmeyeceğini ben de biliyorum. GTA 5 bile çıkışından 7 yıl sonra verilmişken RDR 2 daha büyük bir oyun olduğu halde çıkışından 4.5 yıl sonra verilmesi imkansız. Üstelik GTA 5'in ücretsiz verilerek Online bölümdeki hilelerin artmasından Rockstar'ın nasibini aldığını ve bunun da RDR 2'nin verilme olasılığını daha da düşürdüğünü söyleyebiliriz. Üstelik bir oyun serisi dediği için RDR 2 listemizden tamamen ayrılıyor. Kinaye yaptığımı anlamadıysanız keşke böyle bir mesaj yazma zahmetinde bulunmayıp "beğenmedim" atıp geçseydiniz.

İstediğin kadar yazabilirim buna sen mi karar veriyorsun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı