Çözüldü Epic Games 60 TL kuponu kaç kere kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Ben bu kuponu hiç kullanmadım ve kullanmak istiyorum. 2 tane oyun bu kuponla birlikte çok ucuza geliyor, bu kuponu iki kere kullanabilir miyim? Kupon ayrıntısında "işlem başına yalnızca bir (1) Epic kuponu kullanabilirsin ve Epic kuponları bir sonraki uygun işleminde otomatik olarak uygulanır" yazıyor. @Ma'at ise kuponun geri gelmediğini söyledi bana, kafam karıştı yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Çözüm
1 defa kullanabilirsiniz. İndirim dönemimde kullandığınız zaman tekrar kupon geliyordu ama şu an 1 defa kullanabilirsiniz.
Sanırım sadece 1 kez kullanabilirsin.

1 Defa kullanabilirsiniz. İndirim dönemimde kullandığınız zaman tekrar geliyordu ama şu an 1 defa kullanabilirsiniz.

Herkese teşekkür ederim, siteye baktığımda "promosyon döneminde bir tane daha ekleniyor" diye bir yazı gördüm. Peki şimdi kullansam, indirim döneminde bir tane daha gelir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı