Epic Games 60 TL'lik hediye kuponu

40 TL ye değer diye düşünüyorum. Sonuçta 2019 da çıkan bir oyun.
1000 Saatim var yaklaşık,RNG sistemi oyunda etkili çok uğraşıp kasıp set oluşturuyorsun güncelleme geliyor başka set yapıyorsun uğraş anam uğraş,düşme olasılığı düşük bir Exotic silah getirdiler Raid yapıyorsun kimisi 1. raidi bitirince kimisi 100. raidi bitirince alıyor silahı,oyun geliyor senin o kadar zorluklarla aldığın silahı nerfliyor,oyunu oynama değmez çok severim ama tavsiye etmem :)
 
40 TL ye değer diye düşünüyorum. Sonuçta 2019 da çıkan bir oyun.
2019'da çıkan bir oyun bu kadar düşüyorsa esas bunu düşünmek gerek. Üyesi olduğum koskoca klan oyunu bıraktı. Siper al-ateş et, bir süre sonra aşırı bayıyor. 182 saatin sonunda oyunu açasım gelmiyor, yüklü bir kenarda duruyor. 1000 defa aynı şeyi yaparım dersen alınabilir, sonuçta sizin paranız.
 
Ödemeyi çoktan yaptık bir faydası olur mu bundan sonra?

Maalesef olmaz. Bu konularda çok dikkatli olun derim. Gerçek kartınızı asla kullanmayın ve hiçbir zaman internetten alışverişe açmayın. Bankanızın internet şubesinden girerek internete ve mail order vs bir seçenek daha var bu ikisi mutlaka kapalı olsun.

Sanal kart için problem yok tabi ki.
 
Fazla para çekilmesi olayını düzelttiler sanırım. Bu olaydan sonra daha yaşamadım aynı şeyi.

Bir de bazen kupon seçimi bug'a girebiliyor. Orayı sürekli kontrol edin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı