Epic Games Alışveriş Yapamama Sorunu

@Hasan Gürlek @160634 İlginiz için teşekkürler. Ödemeyi kabul etti sistem. Buradan ilk alışverişim olunca, başka bir şeyleri yanlış yapıyorum sanmıştım. :D
Dün alışveriş yapmış olmama rağmen, bugün denediğim iki kartla da -ikisi de dün kullandığım kart değil- hata aldım. Siz hatayı nasıl çözdünüz?

Bende dün 2 oyun aldım Enpara kredi kartı ile... fakat dün akşamdan bu saate deniyorum. enpara kredi kartı, garanti bonus, garanti sanal kredi kartı, bonus amerikan express hepsi ile denedim sürekli hata veriyor.

Garanti bankası müşteri hizmetleri işlemin sanal pos üzerinden yapılmaya çalışıldığını o yüzden red aldıgını söyledi.

Sırf bu saçma durum yüzünden Bloodlines 2 yi alamadım.

Bu arada sabah 10' da epic store yardım bölümünden mesaj attım ama ona da hala cevap veren yok.

Ben de aynı problemden muzdarip oldum. Ücret kartımdan 4 defa çekilmesine rağmen oyunu alamadım. Garanti Bankı aradığımda ise çekimlerin iptal edilemeyeceğini ve kartımın alışverişe açık olduğunu söyledi. Artık oyun almaktan vazgeçtim, çekilen ücretleri kurtarabilirsem şükredeceğim.

Enpara MH ile görüştüm. Sistem üzerinde baktıklarında bu güne ait hata görünmüyormuş. Gün içinde defalarca denedim halbuki. Epic Store sisteminde problem olabilir dediler. Aynı Kartı N11 üzeride kullandım bugün onda bir sıkıntı olmadı. Bana da Epic Store da sorun var gibi geliyor. Dün kartı web sayfası üzerinden kaydedebilirken bugün aynı işlemde hata veriyor mesela...

Dördüncü kart denemem ve hala hata. Sanal kart işlemlerine baktığımda, para çekildiğini görmedim. Epic çökmüş gibi duruyor ama çökme hatası da böyle kart hatası gibi verilmez arkadaş, efendi gibi 'ben çöktüm' desene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı